header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Laatste kans: stem op Meisjes A1 en Marja Busser!

Nieuws afbeelding 26-1-2015

Tot met dinsdag 28 januari kan je stemmen! In maar liefst in twee categorieën zijn dit jaar Shintianen genomineerd voor het Sportgala van de Utrechtse Heuvelrug. Iets om trots op de zijn. Meisjes A1 is genomineerd voor  beste sportploeg en Marja Busser voor beste sportvrouw.

We roepen jullie allemaal op om je stem op hen uit te brengen. Dat kan via de website van de utrechtse heuvelrug (www.heuvelrug.nl).

Hieronder lees waar ze hun nominatie aan verdiend hebben.

 

Shinty Meisjes A1 is Topklasse in alle opzichten!

Ondanks hevige concurrentie van grote clubs zoals Kampong en Schaerweijde hebben de meisjes A1 van hockeyclub Shinty een ongelooflijke prestatie neergezet: ze zijn dit seizoen gepromoveerd naar de Topklasse! Dat hebben zij bereikt door niet alleen heel hard mét elkaar, maar vooral ook vóór elkaar te werken tijdens de vele trainingsuren met hun trainer-coach. Bij de wedstrijden is het genieten voor een ieder om te zien dat hun harde werken zich vertaalt naar sporten op hoog niveau met mooi samenspel en maximale inzet tot het laatste fluitsignaal. Ongeacht het resultaat, blijft dit team zich altijd buitengewoon sportief en voorbeeldig gedragen op het sportveld!

Deze 14 meisjes, variërend van 16 tot 18 jaar, zijn allemaal ook op Shinty actief als vrijwilligster. Zij zijn trainer en / of coach voor jeugdelftallen, fluiten in het weekend wedstrijden van jeugdteams en maken deel uit van het Shinty jeugdbestuur dat alle jeugdevenementen op de vereniging organiseert, waaronder ook het jaarlijkse basisscholen-hockeytoernooi van de Utrechtse Heuvelrug.

Shinty werkt al jaren heel intensief aan het begeleiden van haar trainers en coaches. Het behalen van de Topklasse door meisjes A1 is één van de voorbeelden die laat zien dat het opleidingsplan van Shinty zijn vruchten afwerpt. Shinty is dan ook heel trots op deze meisjes!


Marja Busser wereldkampioen hockey in de categorie 45plus

Afgelopen zomer werd in Rotterdam het wereldkampioenschap hockey voor 40plus gespeeld, het zogenaamde MastersWK.  74 teams uit 21 landen streden om goud in vier leeftijdscategoriën zowel bij de dames als de heren. 

Het Nederlands dames elftal 45plus speelde 6 wedstrijden in 7 dagen tegen respectievelijk Ierland, Nieuw-Zeeland,  de Verenigde Staten, Schotland,  Engeland en Zuid-Afrika.  Onder toeziend oog van veel Oranje-supporters werd Zuid-Afrika in de finale verslagen met 2-0. Marja was een bijzondere kracht in dit gouden 45plus team dat geleid werd door trainer/coach Ineke Botden. Helemaal leuk was dat haar zusje Suzan van der Louw-Plesman ook meespeelde.

Het bestuur van Shinty is trots op de prestatie van Marja. Ze is moeder van 4 kinderen en, naast dat ze zelf hockeyt,  al jarenlang actief bij Shinty.  Ze is zelfs met Shinty Meisjes B1 ooit landskampioen geworden. 

L
Bijlage Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]