header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Hans Bregmans genomineerd voor KNHB Vrijwilligerstrofee

Nieuws afbeelding 26-1-2015

Hans Bregman is door het bestuur van Shinty genomineerd voor de KNHB Vrijwilligerstrofee 2014

Shinty heeft Hans Bregman genomineerd voor de KNHB vrijwilligerstrofee. De KNHB heeft Hans helaas niet verkozen maar het was een "close finish”.

Hans is een buitengewoon betrokken vrijwilliger van Shinty. Daar is Shinty trots op! Dat is de reden dat wij als bestuur van Shinty Hans hebben voorgedragen voor de KNHB Vrijwilligerstrofee en hem toch even in het zonnetje willen zetten.

Hans verzorgt achter de schermen vele zaken op de hockeyclub die voor vele hockeyers en bezoekers van de club als vanzelfsprekend in orde zijn. Zowel in het clubhuis als op de velden. Voorbeelden zijn het repareren van de doelnetten, de hoekvlaggen en de hekwerken rond de velden. Moet van de brandweer de brandblusser worden verplaatst, dan is Hans degene die dat direct doet. Hans heeft voor elkaar gekregen dat de TV in het clubhuis op digitenne is aangesloten en weer goed functioneert. Ook bij de voorbereidingen voor de aanleg van de nieuwe kunstgrasvelden is hij nauw betrokken. Ook op dat vlak is zijn kennis en inzet voor de club van grote waarde. Daarnaast is hij ook nog plezierig in de samenwerking. Kortom alle reden om hem in het zonnetje te zetten!!! 

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]