header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Donderdag 19 februari 20.30 uur een extra ALV ivm veldkeuze

Nieuws afbeelding 4-2-2015
Afgelopen weken is de vervanging van velden in een stroomversnelling gekomen. De gemeente heeft Ceelen Sport Constructies (C.S.C.) gekozen als leverancier voor de velden. Daar zijn we blij mee want C.S.C. is geen onbekende  als het gaat om aanleggen van hockeyvelden.

Tot onze verrassing moeten we al voor 1 maart onze keuze bepalen. De opdracht aan C.S.C. moet namelijk in maart definitief door de gemeente verstrekt worden, wil  C.S.C. op 8 juni kunnen starten met de aanleg om zo voor de start van het volgend seizoen klaar te zijn.  Dit betekent dat er een extra ALV plaatsvindt voor de krokusvakantie. Op donderdag 19 februari om 20.30 uur in het clubhuis van Shinty. 

We zijn nu bezig met het uitwerken van  de verschillende scenario's voor  veld 1, veld 2 en het extra trainingsveld. Op 19 februari kunnen we dan met elkaar een goed overwogen keuze maken op basis van de werkelijke meerkosten én de hockey-technische meerwaarde van verschillende alternatieven. Het liefst zonder leningen en contributieverhogingen en met het uitgangspunt dat alle teams van een veldupgrading gaan profiteren.

De agenda:
1. Opening
2. Vaststelling van de agenda
3. De vervanging van de velden
4. Rondvraag
5. Sluiting

We hopen op een grote opkomst op de 19de, zodat we breed draagvlak hebben voor de veldkeuzes en de daarbij behorende investeringen die Shinty wil gaan doen.

Volgende week volgt nog uitgebreide informatie over de veldkeuzes, maar zet in ieder geval 19 februari vast in de agenda.

Namens het bestuur, 

André ten Damme.

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]