header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Leden hebben gekozen voor water, semi én een extra kwart veld

Nieuws afbeelding 21-2-2015

Tijdens de buitengewone ledenvergadering  op donderdag 19 februari is door de leden bijna unaniem de keus gemaakt voor drie nieuwe velden. Veld 1 wordt een waterveld, veld 2 een semi-waterveld en achter het clubhuis komt een extra kwart zandveld.  Start van de werkzaamheden is op  8 juni dit jaar.


Na een introductie door voorzitter André ten Damme volgden presentaties van Hans Bregman, Wim Cassee, Laurens Honig en Rob de Vries. De financiële,  onderhoudstechnische, kwalitatieve en psychologische aspecten  van de verschillende mogelijkheden kwamen uitgebreid aan de orde. Er waren vragen en  levendige discussies over  onder meer de financiële situatie van de club,  consequenties voor de veldbezetting, top- en breedteteams, groei en krimp van het ledenaantal. Het is dan ook niet zo maar een besluit. Met deze keuze maakt Shinty een sprong vooruit met haar accommodatie en zijn we klaar voor een nieuwe periode van de club. Zoals het er nu naar uitziet is nog ruim € 50.000 nodig aan extra funding. De fundraisingcommissie onder leiding van Ido de Geus roept alle leden op om acties te bedenken én uit te voeren. Meer  hierover volgt binnenkort. Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]