header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Verslag renovatie Clubhuis, week 4

Nieuws afbeelding 1-8-2009

De afgelopen week is veel werk verzet. In deze week 4 van de renovatie zijn alle houten plafondbalken geschilderd en nu zijn de stalen balken aan de beurt. Werk op hoog niveau voor klussers zonder hoogtevrees!

Paul Leenheer heeft in de werkplaats van Peter van Rhenen de planken voor de lambrisering voorbereid en de eerste bevestigingsbalken zitten al op de muur. De banken zijn geschaafd en donderdag heeft een deel van Dames 6 zich in de verf gewerkt om ze in de kleuren zwart en paars te krijgen. Voor de komende weken kunnen we zeker nog hulp gebruiken en heeft o.a. Dames 2 zich weer aangemeld voor woensdag 6 augustus.

Daarnaast zijn we nog steeds op zoek naar elektriciens, tegelzetters en loodgieters om de voorbereidingen te treffen voor de nieuwe bar en keuken. Dus; meld je aan voor welke klus dan ook bij [email protected] . Het is tenslotte ook in jullie belang dat het clubhuis weer tiptop is bij de aanvang van het nieuwe seizoen.

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]