header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Total Body Scan - 18 april op Shinty: test je gezondheid en doneer aan de nieuwe velden

Nieuws afbeelding 16-4-2015

Op zaterdag 18 april a.s. organiseert Shinty in samenwerking met Rodermond Optiek, Voedingspraktijk U-complete, FysioFikx en het Huisartsen Medisch Centrum Driebergen een Total Body Scan.

 

De opbrengst hiervan gaat naar de nieuwe (water)velden!   

 

Gezondheid en fitheid staan hoog in het vaandel bij Shinty. Dit is de gelegenheid om jouw fitheid te testen, je voedingspatroon onder de loep te laten nemen en je ogen te laten controleren in het clubhuis van Shinty. Je kunt ook een afspraak maken een van de deelnemende zorgverleners voor een check op een later moment.

 

Wat is het?
De Total Body Scan bestaat uit drie onderdelen:  

 

1. Een oogmeting door Lude Rodermond van Rodermond Optiek

  

2. Een food check-up door foodcoach/voedingsdeskundige Usna van Andel van Voedingspraktijk U-Complete.  De food check-up wordt gedaan door een food IQ test af te nemen. Hieruit komt een kort voedingsadvies.

 

3. Een fitheidscheck door Laurens Hendrikx van FysioFikx en Roelof Mulder van het Huisartsen Medisch Centrum Driebergen. De fitheidscheck bestaat uit verschillende modules:
• Buikomvangmeting
• BMI, gewicht- en lengtemeting
• Bloeddruk- en polsmeting tijdens fietsen op hometrainer
• Saturatie / zuurstof meting
• Handknijpkracht
• Glucosetest
• ‘Sit and reach’-meting
• ‘3 punts ECG’-meting
Op basis van deze metingen krijg je een persoonlijk advies.

 

Wat levert het op voor het waterveld?
De oogmeting op Shinty is gratis. Rodermond Optiek doneert een bedrag per onderzoek voor het nieuwe waterveld. De basis module van de fitheidscheck en de food check-up  kosten minimaal € 5,-. Deze bedragen komen 100% ten goede aan de nieuwe (water)velden van Shinty. Voor de fitheidscheck geldt: hoe uitgebreider de diagnose, hoe hoger de kosten en de opbrengst voor het waterveld. De ‘3 punts ECG’-meting kost bijvoorbeeld € 50,-.

 

Wil je jouw fitheid, voedingspatroon en ogen testen?
Kom dan zaterdag 18 april naar het clubhuis van Shinty. Van 9.30 tot 13.00 uur staan Lude Rodermond, Usna van Andel, Laurens Hendrikx en Roelof Mulder voor je klaar. Zo help je ook  mee de nieuwe (water)velden te realiseren!

Je kunt zaterdag ook een afspraak maken voor een check op een ander moment!

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]