header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

De Bovelander hockeykampen op Shinty

Nieuws afbeelding 19-4-2015

Ook dit jaar vinden er weer een aantal leuke Bovelander hockeydagen en -kampen op Shinty plaats in de mei- en herfstvakantie!

 

Hockeyfundag (7 t/m 10 jaar) op woensdag 6 mei 2015
De hockeyfundag is een hele dag lekker hockeyen en spellen spelen met ervaren Bovelander-trainers voor kinderen tussen de 7 en 10 jaar. De perfecte sportieve dag tijdens een schoolvakantie, en als er vaak even geen reguliere hockeyactiviteiten zijn op je eigen club. De hockeyfundag is een combinatie tussen fanatiek trainen, wedstrijd spelen en grappige hockeykampspelen. Dus eigenlijk een hockeykamp in één dag waar je alleen óf samen met je vrienden of vriendinnen naar toe komt.

Ook zoveel zin in een leuke hockeydag? Geef je dan hier op!


Hoofdklassehockey- en keepersdag (10 t/m 15 jaar) op woensdag 6 mei 2015
De hoofdklassehockey- en keepersdag is een speciale dag voor alle enthousiaste hockeyers en keepers tussen de 10 en 15 jaar. Hier verbeter je niet alleen je hockeyskills, maar kom je ook rechtstreeks in contact met de hockeytoppers uit de Hoofdklasse. Een unieke kans om training te krijgen van de Hoofdklassetoppers van ons land. In twee trainingsblokken en tijdens een masterclass worden allerlei technieken getraind waardoor na je deze dag een hoop nieuwe vaardigheden hebt geleerd of verbeterd.

Wil je met de hoofdklasse toppers hockeyen? Meld je dan hier aan!

 

 

Het Minihockeykamp (7 t/m 10 jaar) van 19 t/m 21 oktober 2015
Het Bovelander Minihockeykamp is een 3-daags hockeykamp waarbij je lekker thuis slaapt! Het kamp is voor sportieve kids van 7 t/m 10 jaar. Iedere dag begint om 9.00 uur en eindigt om 17.30 uur: een super hockeyprogramma met te gekke trainingen, een gastclinic van een international en natuurlijk superleuke hockeykampspelen.

Wil je dit hockeykamp niet missen? Klik dan hier om in te schrijven!


Bovelander tophockeydagen (10 t/m 13 jaar) van 19 t/m 21 oktober 2015

De Bovelander Tophockeydagen duren 3 dagen en je slaapt lekker thuis. Het kamp is voor de echte hockeyliefhebber van 10 t/m 13 jaar. Per dag zijn er 3 trainingen met een speciaal thema. Scoren, passen, verdedigen: alles komt voorbij. Je krijgt training van een toptrainer geassisteerd door ervaren Bovelander trainers. Er komt natuurlijk ook een international langs die je alles kan vertellen én laten zien om een topper te worden. Het programma start elke ochtend om 09:00 uur en om 17:30 uur zijn we klaar.

Wil jij, net zoals je vrienden, dit absoluut niet missen? Geef je dan hier op!

 


 

Deel op: