header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 23-4-2015

Zaterdagavond 25 april is Shinty gastheer van het Oranjebal van ons dorp Driebergen-Rijsenburg. Het is een avond voor heel Driebergen, ook niet Shinty leden zijn van harte welkom. Burgemeester Naafs zal de officiĆ«le opening verrichten. Het wordt een muzikale, feestelijke avond die u niet wilt missen. We hopen hiermee weer een nieuw jaarlijks evenement op de kaart te zetten. 

 

Shinty organiseert veel evenementen. Zo hebben we de afgelopen weken bijvoorbeeld het drukbezochte scholenhockeytournooi en een succesvolle feestavond voor de A-jeugd georganiseerd. Jeugdbestuur, scholenhockey-tournooicommissie en alle andere vrijwilligers: bedankt!

 

De voorbereidingen voor onze nieuwe velden zijn in volle gang. Nog maar een week of zeven en dan komen de graafmachines. Voor die tijd proberen we ook de fundraising zo goed als rond te krijgen. Na de eerste oproep is al meer dan € 10.000  aan betalingen en toezeggingen binnengekomen, geweldig! Op 30 mei zullen we een speciale benefietavond organiseren, het WasserFeld Fest, het goede doel laat zich raden. Ook is het clubhuis wekelijks activiteiten voor onze nieuwe velden: zo hebben we al de total bodyscan, kledingverkoop en fietsen voor het goede doel gehad. We zijn nog niet bij de € 50.000, maar het gaat in de goede richting. Hopelijk doet ook u mee!

 

Onze velden zijn op zaterdag overvol. Met de instroom van jongste jeugd en de verplichte sproeitijden voor semiwater en watervelden zal het zelfs met een kwartier eerder starten (om 8.45) waarschijnlijk niet lukken om alle wedstrijden op zaterdag te plannen. In dit kader voert Shinty verkennende gesprekken met hockeyclub Maarn om ook daar mogelijk wekelijks 1 of 2 thuiswedstrijden te spelen. Volgens onze rekensom zou elk team dan een keer per jaar in Maarn moeten spelen. Hopelijk gaat ook dit allemaal op tijd lukken. En als het er goed werkt zouden we ook op deze manier een deel van onze wachtlijst kunnen opheffen.

 

Afgelopen week zijn de selectietrainingen voor de jeugd geweest. Mede op basis van de indrukken van die trainingen proberen we de jeugd zo goed mogelijk in te delen. We weten dat het proces met de grootst mogelijke zorg plaatsvindt. Toch zijn er jaarlijks teleurgestelde kinderen en ouders. Hopelijk valt het dit jaar mee.

  

Met alle vakantieweken in mei is het aantal competitiedagen nog maar kort. Iedereen heel veel plezier en succes bij de laatste wedstrijden!

 

André ten Damme

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]