header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Gezocht: ludieke veiling items voor WasserFeld Fest op 30 mei as

Nieuws afbeelding 29-4-2015

Zaterdag 30 mei a.s. organiseren we het WasserFeld Fest: een feest met een veiling voor de nieuwe (water)velden. Met verschillende acties is er al veel geld opgehaald, maar het is nog niet genoeg!

  

Veiling voor de (water)velden
We hebben al een aantal zeer leuke, unieke en handige items in de veiling. Zo kun je bijvoorbeeld bieden op een weekend rijden in een elektrische Tesla, een dagdeel hulp van een opruimcoach, een middag waterskiĆ«n op een Miami Vice boot, een jaar lang een privé parkeerplaats naast het clubhuis of naar huis met een week vakantie in ItaliĆ« op zak!

  

Op zoek naar veilingitems!
We zijn op zoek naar meer leuke items voor de veiling. Heb je iets te bieden wat voor plezier én een goede bijdrage aan de opbrengst kan zorgen? Neem dan contact op met Wilfred Noordam, telefoon 06-55342027 of mail naar [email protected].

  

Nog geen kaarten?
Heb je nog geen kaarten voor het WasserFeld Fest? Stuur dan een mail met het aantal kaarten (€ 50,- per stuk), je naam en adres naar [email protected] 

Klik hier voor meer info over het feest!

 

 

Wij hebben er veel zin in en  hopen er samen met jullie een gezellige en lucratieve avond van te maken!

 

Feestelijke groet,

  

WasserFeld Fest Comite

  

Ferdinand van Eijndhoven, Ido de Geus, Lizette van Mechelen, Wilfred Noordam, Arno Pont en Wim Schimmel

Deel op: