header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd

Afscheid Derek als Coördinator Jongste jeugd en Welkom Saskia

Nieuws afbeelding 27-5-2015

Na 3 seizoenen nemen wij afscheid van Derek Welschen als Coördinator van de jongste jeugd. Derek heeft veel tijd en energie in de jongste jeugd gestopt, waardoor er een fundament is gecreëerd voor een mooie toekomst. Derek, via deze weg ook onze waardering en dank voor de afgelopen 3 mooie en sportieve seizoenen! 


Afscheid als coördinator JJ maar nog zeker niet van Shinty!


De afgelopen 3 jaar heb ik met veel plezier en enthousiasme gewerkt aan het neerzetten van het trainings/technisch beleid voor de jongste jeugd op Shinty. Toen ik in oktober 2012 de uitdaging aan ging was deze groter dan ik had verwacht. Er was wel iets maar eigenlijk ook niets. Vanaf dag 1 heb ik in goede samenwerking met Michiel de plannen gemaakt voor het aankomende seizoen(en) om de jongste jeugd op ieder vlak naar een hoger plan te brengen. Een nieuwe trainingsopzet voor de JoJo's, F3 en E6-tallen, een jaarplanning, periode planning, coachavonden en trainingen van de week waren geboren. Daarnaast het uitbreiden van de "professionele" trainers staff heeft er toe geleid dat er nu een mooi fundament is gelegd voor de toekomst. Echter zijn er altijd nog veel meer zaken die aandacht verdienen en wordt het tijd voor nieuwe energie en hebben we in goed overleg besloten om mijn stokje over te dragen.

 

Ik zal aankomend seizoen nog wel aanblijven als trainer voor de JJ en jeugd en dus nog een jaartje rondlopen op onze prachtige nieuwe velden.

Met sportieve groet,

 

Derek Welschen

CoördinatorJongste Jeugd 2012-2015


Welkom Saskia Bleumink

Via deze weg willen wij Saskia ook veel succes en plezier wensen met de nieuwe uitdaging. Wij zijn verheugd over dat Saskia het stokje overneemt van Derek en Shinty wil helpen met haar jeugdopleiding.

Hieronder een introductie over Saskia Bleumink:Zoals velen van jullie weten, geef ik op Shinty al veel training aan de (jongste)jeugd en coach ik ook JD1. Dat zal volgend seizoen ook niet heel veel anders zijn. Naast het trainen en coachen, zal ik ook de functie van Derek overnemen en dus de jongste jeugd coördineren.
Doordat ik inmiddels de weg binnen de club goed ken, denk ik dat ik snel verder kan met waar Derek gebleven is en dit een goed vervolg kan geven.Ik kijk dan ook uit naar een goede samenwerking bij een aantal nieuw te organiseren activiteiten.

Met sportieve groet,
Saskia Bleumink 
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]