header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd

Slotdag Jongste Jeugd op Shinty!

Nieuws afbeelding 1-6-2015

Op zaterdag 6 juni zal ook op Shinty de Slotdag van de Jongste Jeugd worden gespeeld. Wij ontvangen die ochtend 32 teams van 12 clubs. Dit jaar 24 E6- en 8 E8-teams. De slotdag wordt ook op andere clubs gespeeld dus vraag bij je coach na waar jouw team speelt. 

Speel je op Shinty, dan volgt hier meer informatie over het programma.De ontvangst is vanaf 8.45 uur en het laatste fluitsignaal zal om 12.00 uur klinken. Het belooft een mooie dag te worden én het laatste tournooi op de te vervangen velden 1 en 2! In de bijlage staat de officiĆ«le uitnodiging, de wedstrijdschema's en de veldindeling. De coaches en spelbegeleiders van de teams die het betreffen hebben deze informatie ook al per mail gehad. Leuk om te weten is dat op die dag ook een stand zal staan van Beebox (een box vol verse producten, direct van de boer, wekelijks bij jou thuisbezorgd): www.beebox.nl.

Een gedeelte van de opbrengst zal weer ten goede komen aan de financiering van de nieuwe velden. Iedereen op de slotdag op Shinty of bij een andere club veel plezier gewenst!

 Met sportieve groet,

Martijn Maas

TC Jongste Jeugd Shinty

Bijlage Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]