header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 29-6-2015
Wat een geweldig seizoen heeft Shinty achter de rug. Naast het hockey plezier, de kampioenschappen en andere sportieve prestaties, denk ik aan de vernieuwing van onze velden, aan nieuwe initiatieven zoals Ghockey en aan fantastische evenementen als het Oranje bal, het A+feest en als toetje het Wasserfeldfest. Daar mogen we best trots op zijn. Heel veel Shinty leden en ouders hebben daar heel hard aan gewerkt. Enorm bedankt voor jullie inzet!

Terugkijkend op het jaar was voor mij het meest markante moment van het jaar de vrijwel unanieme besluitvorming in de ALV van februari over de vervanging en uitbreiding van onze velden. De kwaliteit van die besluitvorming heeft bijgedragen aan een enorme saamhorigheid en groot draagvlak binnen de club. Dat was bij voorbeeld te merken bij de fundraising: heel veel leden en ouders hebben zich ingespannen, en hebben financieel bijgedragen. Er zijn nauwelijks clubs die het lukt om 180.000 euro aan giften op te halen, een gigantische prestatie. Speciale dank voor met name de Wasserfeldfest-commissie en de fundraisingcommissie is daarbij op zijn plaats.

De Algemene Ledenvergadering afgelopen week was een stuk rustiger. Enkele highlights:
- Over ontwikkelingen bij de jeugd hebben we teruggeblikt en vooruitgekeken. Specifiek van belang is hierbij dat Shinty volgend jaar aan de zondag pilot van de KNHB voor C en D jeugd meedoet, waarin ieder team zo mogelijk 1 thuiswedstrijd en 1 uitwedstrijd op zondag speelt. Daarnaast hebben we kunnen melden dat we (zoals afgesproken in de ledenvergadering van februari) gelukkig het grootste deel van de wachtlijst hebben kunnen toelaten bij Shinty.
- Er is veel nieuwe interesse van hockeyers om te spelen voor Shinty Heren 1 of Dames 1. De voorbereiding op het seizoen is in volle gang. Enkele seniorenteams zijn aan het eind van het seizoen gestopt, bij de veteranen hebben we een extra damesteam.
- Shinty gaat samenwerken met hockeyclub Maarn: na de eerder genoemde verkennende gesprekken zijn nu zowel Maarn als Shinty als de KNHB akkoord. Voor Shinty betekent dat de mogelijkheid om thuiswedstrijden op zaterdag in Maarn te spelen. Dit hebben we ook nodig omdat we te veel teams hebben voor onze 3 velden. Voor veel teams uit de jeugd zal dat betekenen één thuiswedstrijd per seizoen in Maarn. Maarn en Shinty gaan ook samenwerken op hockey-technisch gebied.
- De contributie is ongewijzigd vastgesteld. G-hockeyers en Fithockeyers gaan lid worden, en gaan 150 euro contributie betalen.
- Johan van Luijn is benoemd als bestuurslid Jeugd

In augustus worden ons nieuwe waterveld en ons nieuwe semiwaterveld opgeleverd, en hopelijk is ook ons nieuwe kwart veld op tijd klaar. We gaan ons best doen om alle teams te laten genieten van de nieuwe velden, zowel met de trainingen als de wedstrijden. Maar met de samenwerking met Maarn en met de zondagpilot voor C/D jeugd erbij, wordt het plannen van trainingen en wedstrijden behoorlijk complex. Ongetwijfeld zal er de eerste maand wel iets mis gaan, onze excuses op voorhand daarvoor.

Op zondagmiddag 30 augustus willen we onze velden officieel openen. Aan het programma wordt nog hard gewerkt, daar horen jullie snel over. Noteer het vast, iedereen is van harte welkom. De Spoorwegderby op zaterdag 29 augustus en de opening van de velden op de dag erna zijn een mooi begin van het nieuwe seizoen, waarin ik u weer terug hoop te zien op en langs de velden van Shinty. Allemaal een ontspannen vakantie toegewenst!
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]