header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
HOZ,Hockey Organisatorische Zaken

Leden en vrijwilligers gezocht voor G-hockey

Nieuws afbeelding 15-7-2015
Shinty is dit voorjaar gestart met 5 trainingen voor kinderen en jongeren van ongeveer 8-28 jaar met een verstandelijke- of sociaal emotionele beperking. Ook mensen met een andere beperking zoals bijvoorbeeld slechtziendheid, doofheid, spraakstoornis, ADHD, zijn van harte welkom.

Vanaf 12 september 2015 starten we met wekelijkse trainingen op zaterdagochtend 10.00 tot 11.00 uur. We hebben nog voldoende ruimte voor nieuwe leden! Opgeven kan via [email protected] of bellen met Josje Thijssen, zie onder.

Shinty zal zich de eerstkomende tijd alleen richten op G-hockey trainingen. Behalve hockeyen staan deze trainingen ook in het teken van samen bewegen en spelletjes doen. Als de groep voldoende groot is en we hebben al flink geoefend kunnen we meedoen met toernooitjes in de regio. Daarna misschien met de G-hockey competitie.

Voor het goed opzetten van de trainingen zoeken we nog leden met een orthopedagogische achtergrond. Wij willen graag in contact met jullie komen. Ook vrijwilligers met een andere achtergrond zijn van harte welkom. We horen graag van jullie!

Garnt van Logtestijn, Minka Verheul, Mireille Donkervoort en Josje Thijssen (mobiel 06 506 273 38)
Deel op:

Zoeken

Agenda

27-4 Meivakantie jeugd

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]