header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
HOZ,Hockey Organisatorische Zaken

Cornermaskers seizoen 2015-2016

Nieuws afbeelding 8-9-2015

Veiligheid staat bovenaan bij hockey en mede in verband hiermee zij wij gestart met het in kaart brengen van welke team nu Cornermaskers heeft of nog in moet worden voorzien.

 

Doel hiervan is dat Shinty een coördineerde rol gaat spelen in het beheer en uitgifte van de cornermaskers bij aanvang van het seizoen. Dit wordt gedaan door Ronald Voogd en Remko Westra.

 

Via de lijn coördinatoren zijn alle teammanagers benaderd om een opgave toe doen van de aanwezige masker en druppelen nu de reacties binnen.

 

Daar waar mogelijk wil Shinty de teams die nog geen maskers hebben hiervan voorzien.

Tevens wordt gekeken naar het eventueel overnemen van door het team zelf aanschafte maskers door Shinty waar nog nadere informatie over volgt.

 

Voor nu willen we een ieder vragen om thuis goed te kijken of daar nog ongebruikte cornermaskers liggen en dit door te geven aan [email protected]. Zo kunnen we onnodige aanschaf van maskers voorkomen en deze doorgeven aan de teams die ze nog missen.

Deel op:

Zoeken

Agenda

27-4 Meivakantie jeugd

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]