header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Shinty clubactie gaat as zaterdag van start: doel een tribune

Nieuws afbeelding 17-9-2015 Ook dit jaar doet Shinty weer mee aan de grote clubactie. Vorig jaar was het een groot succes en hebben de kinderen ongelooflijk veel opgehaald voor de nieuwe velden. Heel erg dank daarvoor. Dit jaar is het doel wat bescheidener. Nu de velden klaar zijn missen we nog een of twee tribunes…… 

Een echte tribune is leuk!
Wat is er leuker dan een hockeywedstrijd te kijken vanaf een tribune. Of het nu een wedstrijd van H1 of D1 is, of een wedstrijd van vriend(innet)jes, broertjes of zusjes. Op een tribune kan je het tenminste goed zien en staat er niemand voor je!  Help Shinty daarom mee aan een tribune en probeer zoveel mogelijk loten te verkopen. 

Hoe doe je mee?
Alle jongste jeugd en D-jeugd ontvangt van hun coach/spelbegeleider/teammanager een verkoopboekje met begeleidende brief. Met behulp van dit verkoopboekje kun je loten verkopen aan iedereen die je kent of bij je in de buurt woont. Dus bijvoorbeeld aan je vader en moeder, opa en oma, familie, vrienden, buren of mensen in de straat. Een lot kost € 3,00. Daarvan gaat het grootste gedeelte naar Shinty (€ 2,40). De rest gaat naar de loterij, waardoor iedereen die een lot koopt, ook nog eens kans maakt op mooie prijzen. Ook zijn er prijzen te winnen als je veel loten weet te verkopen. In het verkoopboekje staat precies hoe het allemaal werkt.N.B. die kinderen die vorig jaar 20 of meer loten hebben verkocht, krijgen de komende periode alsnog hun prijs (dit is vorig jaar misgelopen).

Wanneer mag je beginnen met verkopen?
De actie start zaterdag 19 september en loopt tot en met zondag 15 november. Je hebt dus heel veel tijd om loten te verkopen.
 

Boekjes inleveren in het clubhuis
Volle boekjes kan je inleveren in het clubhuis. Daar staat een speciale doos op de bar.

Hopelijk doen jullie allemaal mee!

Het bestuur van Shinty

Heb je vragen over de SHINTY CLUBACTIE? Stuur dan een mail naar [email protected].

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]