header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 20-10-2015

De voorcompetitie is alweer voorbij, de herfstvakantie is begonnen. De meeste Shinty spelers hebben alweer een week of zes getraind en gespeeld op de nieuwe velden. We hebben veel positieve feedback gekregen over onze nieuwe velden, zowel over veld 1 en 2 als over het extra veld. We hebben nog geen twee maanden geleden een fantastisch openingsspektakel gehad, maar al heel snel voelt de accommodatie "gewoon”. De aannemer, de gemeente en onze Shinty commissie heeft geweldig werk geleverd, ook de leverancier Greenfields was onder de indruk hoe onze nieuwe velden er bij liggen. Ons veld 3 moet nog een flink aantal jaren mee, maar voelt behoorlijk oud. Niet alleen is het contrast met de andere velden groot, de kwaliteit van veld 3 lijkt ook echt achteruitgegaan, onder andere de afwatering. Met de gemeente zijn we druk aan het beoordelen wat we kunnen doen. Het inregelen van de wedstrijden en trainingen was dit seizoen een flinke klus, zowel voor jeugd, senioren als veteranen. Dank voor jullie begrip voor de complexiteit van het rouleren en de wijzigingen in de afgelopen weken. Uiteraard doen we dit alles met als doel om zo veel mogelijk leden te kunnen laten genieten van onze nieuwe accommodatie.

 

 

Heel veel teams hebben goed gepresteerd in de afgelopen weken. Een paar teams wil ik er uitlichten. Jongens én de meisjes D1 hebben play offs gespeeld om zich te kwalificeren voor de topklasse. Uit bijna verloren positie hebben de jongens D1 zich teruggevochten en door de laatste overwinningen is het ze gelukt om zich te kwalificeren voor de topklasse. De meisjes D1 net niet: zij gaan subtopklasse spelen. Deze prestaties zijn niet alleen fantastisch voor deze jonge spelers, ze geven ook aan dat we de afgelopen jaren stappen hebben gemaakt met de kwaliteit van de trainingen van de jongste jeugd. Omdat die kwaliteitsimpuls in de volle breedte heeft plaatsgevonden, kunnen we ook komende jaren blijven genieten van mooi hockey in de jongere en oudere jeugdteams.

 

 

Op de zondagen zijn we dit seizoen gestart met een nieuw Dames1 en Heren1. Beide teams hebben een geweldige spirit, ook onderling tussen dames en heren. De combinatie van een nieuw waterveld en de goed en mooi spelende Dames 1 en Heren 1 maakt dat een zondagmiddag hockey kijken op Shinty nog veel leuker is geworden dan het al was. Ook voor jeugdleden en ouders is het de moeite waard om nog vaker op zondag te komen kijken! Heren 1 heeft op een gelijkspel na alle wedstrijden ruim gewonnen. Zij zijn vastberaden om kampioen te worden en volgend jaar weer tweede klasse te spelen. Helaas willen en kunnen twee tegenstanders van Shinty Heren 1 dat ook, en daarom wil het team geen enkele wedstrijd punten verliezen: dat maakt iedere wedstrijd extra spannend.

 

 

Vriendelijke groet, André ten Damme

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]