header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Midwintercompetitie (jong) senioren en veteranen

Nieuws afbeelding 6-11-2015

Ga je niet zaalhockeyen dit seizoen en vind je de winterstop te lang? Schrijf je met je team in voor de midwintercompetitie in januari/februari! Ook dit jaar is er weer een midwintercompetitie voor veteranen en (jong) senioren die niet zaalhockeyen. Voor Shinty betekent het een samenwerking met Midden Nederland, Zuid Holland en Noord Holland. Teams worden zoveel mogelijk ingedeeld op sterkte en regio. De wedstrijden worden op een locatie per wedstrijddag gespeeld, de zgn. toernooivorm. Je mag ook een combinatieteam opgeven, maar vermeld dan wel de gewenste klasse waarin je wil spelen.

De competitie start op 9 en 10 januari 2016 en er zijn 5 speelrondes. Het weekend van 13 en 14 februari is nog een reserveweekend. Aan de competitie zijn geen kosten verbonden. Wil je met je team meedoen? Laat dat dan uiterlijk 16 november weten via  [email protected] ovv Midwintercompetitie.

Met sportieve groet, de TC senioren

Deel op: