header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd

Nog één week Grote Club Actie voor een tribune!

7-11-2015

Tribune

Wat is er leuker dan een hockeywedstrijd kijken vanaf een tribune? Of het nu een wedstrijd van H1 of D1 is, of een wedstrijd van vriend(innet)jes, broertjes of zusjes. Op een tribune kan je het tenminste goed zien en staat er niemand voor je!  Vind jij een tribune ook leuk? Probeer dan zoveel mogelijk loten van de Grote Club Actie te verkopen. Je kunt je bonboekje uiterlijk zondag 15 november inleveren. In het clubhuis staat een speciale doos op de bar.


Hoe werk het? 

Van elk verkocht lot van € 3, - ontvangt Shinty € 2,40. Dit wordt helemaal gebruikt voor de tribune en misschien wel twee tribunes. De rest gaat naar de loterij:  iedereen die een lot koopt, ook nog eens kans maakt op mooie prijzen. De beste lotenverkopers worden in het zonnetje gezet en de kinderen die 20 of meer loten verkopen krijgen van de Grote Club Actie een prijs. Nb: die kinderen die vorig jaar 20 of meer loten hebben verkocht, krijgen in december alsnog hun prijs (dit is vorig jaar misgelopen).


Hopelijk doen jullie allemaal weer mee!


Heb je vragen over de SHINTY CLUBACTIE? Stuur dan een mail naar [email protected]


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]