header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Maarten van de Loo, Hans Bregman en Ronald Voogd benoemd tot lid van verdienste!

Nieuws afbeelding 29-11-2015 Op de Algemene Leden Vergadering van hockeyclub Shinty van afgelopen woensdag 25 november werden maar liefst 3 mensen benoemd tot lid van verdienste. Drie tegelijk is nog nooit eerder gebeurd maar daar was echt aanleiding toe. De eerste is Maarten van de Loo. Maarten is al ruim 15 jaar zeer actief binnen Shinty. Hij heeft van alles gedaan. Van teams coachen tot penningmeester (waarbij hij Shinty uit een financieel lastige periode heeft getrokken), voorzitter van de sponsorcommissie, etc. Hij is nu actief als manager van Heren 1 en hij zit in het Stichtingsbestuur. Het laatste jaar is hij heel druk met de aanleg van de twee nieuwe velden geweest. Al met redenen genoeg om hem nu te benoemen tot lid van verdienste. 
Datzelfde geldt voor Hans Bregman. Ook hij is al jarenlang actief op Shinty in vele hoedanigheden. Ook hij is bestuurslid geweest. Momenteel is hij lid van de accommodatiecommissie. Je ziet hem zaterdagochtend vroeg de bladeren wegblazen, doelen repareren, wifi onderhouden, beeldschermen ophangen, etc. Ook hij heeft afgelopen zomer menig uurtje op Shinty door gebracht bij de aanleg van de nieuwe velden. Geen detail ontging hem daarbij. Een terecht lid van verdienste dus.
Het derde lid van verdienste is Ronald Voogd.  Ronald is al meer dan 46 jaar lid van Shinty. Hij heeft zich ingeschreven in het najaar van 1969. Toen had je nog 2 aanbevelingen van leden nodig om lid te mogen worden. Gelukkig is dat inmiddels verleden tijd. Naast dat hij nog steeds actief is als keeper, is Ronald ook bondsscheidsrechter en verzorgt hij de keepersmaterialen. Kortom een icoon binnen Shinty die de benoeming als lid van verdienste absoluut heeft verdiend.
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]