header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Stefan Veen bij de ALV

Nieuws afbeelding 13-12-2015 Op woensdag 25 november was er weer een ALV. Voor de ALV hield Stefan Veen, oud international en olympisch kampioen een verhaal over tophockey. Stefan is momenteel lid van het KNHB bestuur. Stefan pleitte er voor om niet te snel over te stappen naar een grote club. Hij heeft zelf ook heel lang bij Doetinchem gespeeld en pas op latere leeftijd de overstap gemaakt. Binnen de hockeybond proberen ze dit te stimuleren en mede om deze reden is de landelijke D competitie afgeschaft.
CreĆ«er je eigen weerstand was zijn advies. Dat kan in elk team c.q. bij elke club. Verliezen is absoluut noodzakelijk om mentaal sterk te worden. Verder kan je beter de beste in een iets minder team zijn en de rest mee moeten trekken dan een van de 'mindere' in een beter team. Daar leer je het meest van. Volgens hem is dat ook waar het bij de Nederlanders aan schort op dit moment. De mentale weerbaarheid. Daarnaast is er te weinig aandacht voor goede verdedigers geweest. Pas als de verdediging goed is kan je aan scoren denken. Hij was verder onder de indruk van de nieuwe velden en was zeer benieuwd hoe we dat hadden weten te realiseren. Al met al was het een zeer inspirerend verhaal dat Stefan bracht. 
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]