header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Laurens Honig heeft afscheid genomen als penningmeester; Wendy Morshuis volgt hem op

Nieuws afbeelding 13-12-2015 Na drie penningmeester van Shinty is Laurens Honig afgetreden als penningmeester. We zijn Laurens zeer erkentelijk voor alle inzet tijdens zijn bestuursperiode. Mede door de vervanging van de velden was het financieel erg veel werk om het allemaal goed financieel op orde te houden. En daar heeft Laurens absoluut voor gezorgd. Ook de kascommissie was onder de indruk. Laurens blijft als hockeyer actief binnen Shinty en er wordt nu al aan hem getrokken voor andere taken, dus we blijven hem zien.

Gelukkig hebben we een opvolger voor Laurens kunnen vinden in de persoon van Wendy Morshuis. Zij is tijdens de ALV benoemd als penningmeester in het bestuur.

Kennismaking met Wendy:
 Ik ben Wendy Morshuis, 43 jaar, getrouwd met Koen en moeder van Lot (12) Maud (10) en Juul (8). In 2002 zijn wij in Driebergen komen wonen maar al vrij snel daarna vertrokken naar Puerto Rico. Na 3 jaar Puerto Rico, zijn we verhuisd naar Oostenrijk en tot slot nog 3,5 jaar Kenia om vervolgens in mei 2014 weer terug te komen in Driebergen. Inmiddels dus 3 dochters rijker, die dit seizoen lid zijn geworden bij Shinty. Na mijn studie bedrijfskunde in Rotterdam, heb ik diverse financiĆ«le functies gehad bij o.a. Procter & Gamble, Vrumona en Heineken. In het buitenland heb ik verschillende interim finance opdrachten gedaan en recent ben ik als interim controller gestart bij Samenwerkende Tandartsen in Kaatsheuvel. Ik vind het een eer om de eerste vrouwelijke penningmeester van Shinty te worden en inmiddels heb ik met Laurens al een aantal weken achter de schermen mee mogen kijken om te zien hoe eea is georganiseerd en welke mooie stappen zijn gemaakt. Afgelopen jaar is een geweldig jaar geweest voor Shinty met de realisatie van de nieuwe velden en ik kijk daarom erg uit naar alle mooie projecten die komen gaan.
Bijlage Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]