header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Een gezond en sportief 2016!

Nieuws afbeelding 17-12-2015

Het voelt nog niet winters, maar de laatste wedstrijden van 2015 op het veld zijn gespeeld en we zijn al weer druk aan het hockeyen in de zaal. Wat hebben we afgelopen maanden kunnen genieten van onze nieuwe velden 1, 2 en 4. En op die velden hebben we prachtig hockey gezien. Op zaterdagen jongste jeugd, jeugd en G-hockey, en op zondagen senioren en veteranen. Veel teams zijn met een mooie stand in de competitie de winterstop ingegaan. Ons Heren 1 verdient daarbij wel een speciale vermelding: halverwege de competitie is Shinty stevig koploper met 5 punten voorsprong op nummer 2 met 44 doelpunten meer!  

 

De situatie van ons veld 3 is zorgelijk. Door ernstige algengroei is het veld momenteel niet bespeelbaar. Veel wedstrijden en trainingen in november zijn afgelast. Gelukkig konden we meer thuiswedstrijden in Maarn spelen. Over veld 3 wordt intensief met de gemeente gesproken. De beste oplossing is de algen er grondig uitborstelen, maar dat kan alleen na minimaal twee weken onafgebroken droogte. Een paar koude weken met oostenwind zonder sneeuw zou voor ons veld 3 dus het beste zijn ...  

 

Voorafgaand aan onze ledenvergadering in november heeft bondsbestuurder en voormalig hockey-international Stephan Veen zijn inspirerende visie met ons gedeeld over de hockeysport in Nederland, bijvoorbeeld over de belangrijke rol van middelgrote verenigingen als Shinty. Op de ledenvergadering zelf heeft Laurens Honig zijn laatste jaarverslag als penningmeester gepresenteerd. Laurens verdient grote waardering voor de wijze waarop het hem gelukt is de vereniging zo gezond over te dragen aan zijn opvolgster Wendy Morshuis. Als hoogtepunt van de vergadering heeft Shinty drie leden van verdienste benoemd: Maarten van de Loo, Hans Bregman en Ronald Voogd. Zij verdienen deze benoeming van harte door hun jarenlange toewijding aan en bijzondere inzet voor de club. Nogmaals van harte gefeliciteerd. 

  

Graag wens ik alle Shinty leden, ouders, vrijwilligers en medewerkers prettige feestdagen en een gezond en sportief 2016. Hopelijk zien we elkaar weer snel op of rond de velden. 

  

André ten Damme

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]