header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Velden update

Nieuws afbeelding 15-2-2016

Eind november is helaas een aantal wedstrijden afgelast en/of verplaatst i.v.m. de slechte conditie van veld 3. Hierbij treffen jullie een update van de stand van zaken.

 

 

Conditie Veld 3

Het plan was dat veld 3 een grondige reinigingsbeurt zou krijgen. Daarvoor was het wel noodzakelijk dat het 2 weken achtereen droog zou zijn. Helaas is dat in deze winterperiode niet het geval geweest. Op dit moment voeren we daarom overleg met de gemeente en HSM (HSM heeft alle onderhoudscontracten van Heijmans overgenomen) over de conditie van veld 3 en zijn we samen opzoek naar een andere oplossing. Alles is er opgericht om het veld vóór de eerste competitieronde en natuurlijk het liefst voor de start van de trainingen speelbaar te krijgen.

 


Wateroverlast

Afgelopen week heeft de gemeente de put tussen veld 1 en veld 3 leeg laten zuigen. We verwachten dat hierdoor de wateroverlast minder wordt. Tegelijkertijd wordt gezocht naar een structurele oplossing voor het afvoer van water. Met de afdeling riolering van de gemeente wordt hier onderzoek naar uitgevoerd wat de beste en meest verantwoorde oplossing is.

 


Algenbestrijding

Vanaf medio februari start de gemeente met algenbestrijding van alle velden.  Wekelijks worden de velden besproeid met een algendoder. Dit wordt uitgevoerd door de firma G. van den Bos uit Doorn. Het algen bestrijdingsmiddel, waarmee zij werken, is gecertificeerd en aangemeld bij het Ministerie van VROM en breekt vanzelf af in het milieu.

 


namens het bestuur

Rob de Vries"

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]