header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Gratis inloopspreekuur bij Fysiofikx

15-2-2016

De winterstop is inmiddels afgelopen en de teams staan weer klaar om de eerste wedstrijden te gaan spelen op de kunstgrasvelden. Tijdens de winterstop of de zaalhockeycompetitie zou het kunnen zijn dat u een lichte blessure heeft opgelopen die nog niet helemaal over is. Om tot de zomer goed en fit te kunnen blijven hockeyen worden de inloopspreekuren per direct weer hervat. Ieder lid en hun familieleden kunnen gratis en vrijblijvend gebruikmaken van de kennis en kunde van de fysiotherapeuten van FysioFikx op iedere dinsdagavond tijdens het veldseizoen tussen 19.15-20.15 uur.


  
 


Inloopspreekuur voor Shinty leden en hun familieleden
Een goede fysiotherapeut kan het herstel bevorderen en met een paar slimme tips ook helpen bij het voorkomen van blessures. Iemand met verstand van zaken en oog voor de mens achter de sporter is goud waard voor iedereen die weer vrij wil kunnen bewegen. Douwe Toppinga, Nienke Knol en Laurens Hendrikx van fysiotherapiepraktijk FysioFikx uit Driebergen, hebben zich sinds 2013 als sponsor aan Shinty verbonden.  Shinty en FysioFikx zetten zich samen in voor blessurepreventie en meer medische ondersteuning.  Leden van Shinty en hun familieleden zijn op iedere dinsdagavond tijdens het veldseizoen tussen 19.15 – 20.15 uur van harte welkom op het gratis en vrijblijvende inloopspreekuur in de bestuurskamer van het clubhuis. De fysio analyseert dan je klachten en voorziet je direct van een behandeladvies.  Gedurende het zaalseizoen vervalt het inloopspreekuur in het clubhuis. Gedurende het hele jaar is er op iedere maandag van 08.30 – 09.30 uur en iedere woensdag van 18.00-19.00 uur in de praktijk een inloopspreekuur waar iedereen welkom is. 


 


 


FysioFikx WhatsApp


Om de leden van Shinty nog laagdrempeliger en sneller te helpen heeft FysioFikx een WhatsApp service. Hier kunt u snel advies krijgen als u een blessure heeft of daarover twijfelt. Wij zijn ook in de avonduren en in het weekend dus snel bereikbaar op FysioFikx WhatsApp: 06 2929 0343


 


 


Pre-game screening


Op vrijdagmiddag van 16:00 – 17:00 uur biedt FysioFikx in de praktijk de mogelijkheid aan leden van Shinty om langs te komen voor een pre-game screening.  Soms treden er gedurende de week lichte blessures op waardoor je niet weet of je fit genoeg bent voor de wedstrijddag of je bang bent om het erger te maken. Kom dan langs om zeker te weten of je wel of niet kunt spelen. Neem even van tevoren contact op om zeker te zijn van een plekje.


 


 


De praktijk


FysioFikx is laagdrempelig en kenmerkt zich als praktijk door een betrokken en sportspecifieke aanpak waarbij niet naar die ene beperking wordt gekeken maar naar het lichaam in z'n totaliteit. Bovendien zijn de bezoekuren flexibel, je kunt altijd bij Nienke, Douwe of Laurens terecht: een afspraak heb je altijd binnen 24 uur. 


 


 


Boven de bibliotheek en Albert Heijn
FysioFikx is gevestigd boven de Albert Heijn en er wordt gebruik gemaakt van 1600 m2 trainingsfaciliteiten van Fitnessclub Fitline op de Hoofdstraat 166. 
  


 
 


Neem voor meer informatie contact op met onze fysiotherapeuten.


 


 


FysioFikx praktijk voor fysiotherapie 


Hoofdstraat 166


3972 LG Driebergen – Rijsenburg


Tel: 0343 533 543


WhatsApp: 06 2929 0343


www.FysioFikx.nl


[email protected]


Twitter: @FysioFikx


Facebook: facebook.com/FysioFikx

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]