header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de Voorzitter

17-2-2016

Afgelopen weekend zijn de laatste zaalcompetitie wedstrijden gespeeld. Veel teams hebben in het laatste weekend met flitsend hockey weten te winnen van tegenstanders waar eerst van verloren werd. Je begint er net lekker in te komen en dan is het al weer afgelopen. Komende week heeft de jeugd in onze regio krokusvakantie. En daarna ... mag ook de jeugd weer het veld op, lekker buiten hockeyen.

Weet u het nog: deze week precies een jaar geleden hebben we besloten dat Shinty een waterveld en een semiwaterveld zou krijgen. Wat is er veel gebeurd in een jaar! Komende maanden zeten we de puntjes op de i met de velden 1 en 2. Zo komen er in maart tribunes op het terras te staan. Ook na de krokus proberen we de trainingsschema's weer zo te maken dat alle jeugdteams vergelijkbaar aantal uren krijgen op velden 1, 2 en 3. Zodat iedereen er van kan genieten.

Veld 3 is afgelopen maanden onbespeelbaar geweest. Gelukkig is de put tussen veld 1 en 3 nu grondig leeggezogen waardoor de afwatering flink verbeterd is. Nu moet veld 3 nog schoongeborsteld worden, om voor de start van de competitie weer te kunnen gebruiken. Hieraan wordt gewerkt in goed overleg met de gemeente en het onderhoudsbedrijf, iedereen is zich bewust van het belang en de urgentie.

Voor de zomer zullen ook weer een reeks gezellige evenementen worden georganiseerd, hierover binnenkort meer. Dit jaar naar verwachting met een kampioensfeest voor ons Heren 1, ook na de winterstop gaat het team door met winnen. Maar het eerste feestelijke hoogtepunt is een feest voor de A jeugd op zaterdagavond 5 maart. Veel plezier!

Met vriendelijke groet, André ten Damme

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]