header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Nieuws afbeelding 21-3-2016

Shinty heeft een veiligheidsbeleid waarin ons aanname-beleid is opgenomen. Dit gaat over het aantrekken van betaalde krachten maar ook van vrijwilligers. Een onderdeel van het aannamebeleid is de aanvraag van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Shinty wil in elk geval een VOG hebben van de volgende groepen: 

1. Diegenen die betaald worden door de club:  denk aan de betaalde jeugdtrainers (niet diegenen die een vrijwilligersbijdrage ontvangen) en de barmedewerkers.

2. Diegenen die langdurig een functie vervullen: denk aan het bestuur, de TC jongste jeugd, de TC jeugd, de G-hockey commissie, de arbitragecommissie, de S&R commissie, de tuchtcommissie en de vertrouwenscontactpersonen.

3. Coaches en managers die geen (ouder van) lid zijn.

4. Vrijwilligers van buiten de vereniging

Vrijwel alle betaalde trainers hebben inmiddels een VOG overlegd.

De zogenaamde e-herkenning voor het aanvragen van de VOG’s is binnen en vanaf nu laten we de aanvraag VOG’s over aan een professionele partij, waarbij de continuïteit en de privacy gewaarborgd is. 

Alle betrokkenen die in aanmerking komen voor een aanvraag van een VOG worden de komende tijd per email benaderd met meer uitleg.

 

Josje Thijssen, secretaris

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]