header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Voorstellen Jeanine Florie - Wedstrijdsecretris

Nieuws afbeelding 21-3-2016 Beste leden,
Via deze weg wil ik me graag aan jullie voorstellen. Ik ben Jeanine Florie (37) en sinds een paar maanden heb ik het wedstrijdsecretariaat junioren van Rianna Fluttert overgenomen.  Als wedstrijdsecretaris ben ik o.a. verantwoordelijk voor het inplannen van de wedstrijden op zaterdag en ben ik voor jullie de tussenpersoon naar het districtskantoor voor vragen (bijvoorbeeld in het geval er een wedstrijd verplaatst moet worden). Ook controleer ik na de wedstrijden of de digitale wedstrijdformulieren (DWF) correct zijn afgerond. Kortom een taak die ik vooral achter de schermen uitvoer.
Ik heb zelf geen ervaring met hockey. Ik ben met Shinty in aanraking gekomen toen mijn oudste zoon, Duncan, een paar jaar geleden met Funkey heeft meegedaan en tegenwoordig sta ik op zaterdagochtend langs de zijlijn om zijn team aan te moedigen. Mijn jongste zoon, Dylan, doet dit seizoen mee aan Funkey. Naast mijn werk (adviseur binnen de politie) en het gezin sport en lees ik graag. Ik heb er zin in op deze manier bij Shinty aan de slag te gaan. Tot ziens! Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]