header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Slot BBQ zondag 5 juni

Nieuws afbeelding 2-6-2016 Op zondag 5 juni sluiten we het seizoen af met een Slot BBQ voor alle Shinty leden en betrokkenen. Tijdens deze feestelijke middag worden ook de kampioenteams gehuldigd en heffen we het glas met alle vrijwilligers als dank voor hun inzet.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen we genieten van de laatste thuiswedstrijden van een groot aantal teams en met elkaar terugblikken op een succesvol jaar. Familie en vrienden zijn natuurlijk ook van harte welkom! Om 16.00 uur steken we de BBQ aan. De BBQ wordt verzorgd door Slagerij Marlet.

Aanmelden via [email protected]
De BBQ kost € 12,50 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen t/m 12 jaar. In verband met de inkoop ontvangen we graag uiterlijk 1 juni a.s. je aanmelding voor deze feestelijke afsluiting van het seizoen. Aanmelden kan via je aanvoerder of via mail: [email protected]. Vermeld in de mail je naam en met hoeveel volwassenen en/of kinderen je komt. Betalen kan op zondag 5 juni.   

Speciale uitnodiging voor vrijwilligers
Vrijwilligers van Shinty krijgen de BBQ aangeboden door het bestuur als dank voor hun inzet in het afgelopen seizoen. Ben je vrijwilliger? Meld je dan ook aan via [email protected] en vermeld in je mail dat je vrijwilliger bent. 

Sluit het seizoen feestelijk af met je team en kom zondag 5 juni naar de Slot BBQ! 

De Evenementen Commissie
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]