header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Shinty Heren 1 kampioen

Nieuws afbeelding 24-5-2016

Zondag is H1 van DMHC Shinty met een 5-1 overwinning tegen Culemborg Heren 1 kampioen geworden in de 3e klasse E. 

Afgelopen zomer is een nieuw Heren 1 bij Shinty geformeerd. Ondanks de gestaag vallende regen stond het publiek verscholen onder paraplu’s enthousiast aan te moedigen en na afloop heeft Voorzitter André ten Damme de mannen met een mooie beker én een gele badjas gehuldigd.  Aansluitend is er nog lang feest gevierd in het clubhuis.

Onder leiding van coach Michael Löwenthal hebben de spelers dit seizoen hard gewerkt naar het felbegeerde kampioenschap. Dat hebben ze met klinkende uitslagen gedaan. Met nu nog drie wedstrijden te gaan, een voorsprong van 9 punten en het hoogste aantal gewonnen wedstrijden hebben ze zich verzekerd van het kampioenschap.

Met een positief doelsaldo van meer dan 100 doelpunten hebben ze het hele seizoen aantrekkelijk hockey laten zien. Shinty heeft weer een enthousiast voorbeeld voor de jeugd, waar Heren 1 graag clinics en trainingen aan geeft.

Teamsponsor Niels van restaurant Groenland is trots op de prestaties van ‘ zijn’ team en heeft het hele team nog uitgenodigd voor een gezellige avond in zijn restaurant op de Hoofdstraat.

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]