header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Vrijwilliger van Shinty gevraagd voor DemenTalent op Shinty

Nieuws afbeelding 24-5-2016

Shinty is gevraagd om mee te werken aan DemenTalent, een nieuw project van het Ontmoetingscentrum de Vijver. Het ontmoetingscentrum brengt mensen met dementie en hun mantelzorgers bij elkaar. DemenTalent is onderdeel van een onderzoek van het VU medisch centrum in Amsterdam. Het ondersteunt mensen met dementie om als vrijwilliger actief deel te nemen aan zinvolle activiteiten in de samenleving.

Een van de deelnemers aan Dementalent wil graag hand- en spandiensten verrichten voor Shinty. Dit vergt echter wel enige ondersteuning van de kant van Shinty. Het gaat dus om samen de klusjes doen, kletsen, gewoon een beetje helpen en zorgen dat mijnheer een fijne tijd bij ons heeft. Wie is in de gelegenheid gedurende de laatste 6 weken van het seizoen met deze vrijwilliger van DemenTalent op te trekken? Het gaat om 1 of 2 keer per week 2 uurtjes tot einde seizoen. Of wat binnen jouw mogelijkheden past. Zou heel fijn zijn!

 

Aanmelden kan bij Grieteke Visser; E: [email protected] T:  0343-555401 of bij Josje Thijssen, E: [email protected]

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]