header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 22-6-2016
Shinty heeft weer 1000 leden: de 11 jarige Sophie van Venetien is ons 1000e lid! De afgelopen jaren bleven we net onder de 1000 steken, maar door de aanhoudende instroom van nieuwe leden bij jeugd, volwassenen en Ghockey zijn we de magische grens gepasseerd. Tijdens de ledenvergadering op woensdag 29 juni zullen we hier aandacht aan besteden. Die avond hebben we ook weer een gastspreker: toparbiter Laurens Hendrikx zal ons vanaf 8 uur laten ervaren wat fluiten in de hoofdklasse betekent. Boeiend voor jong en oud, en hoog nodig om arbitrage op deze manier in de spotlight te plaatsen. Komt allen!
 
Half juni: het competitieseizoen is afgelopen, de slotdag jongste jeugd is geweest, de kampioenen zijn gehuldigd, de teamuitjes zijn geweest, hier en daar nog een toernooi. Het is een geweldig seizoen geweest. Een club als Shinty kan alleen zo actief en bruisend zijn door de inzet van vrijwilligers. Gelukkig zijn ieder jaar weer veel vrijwilligers bereid om zich in te zetten voor de club, heel veel dank daarvoor. Begin juni hadden we onze jaarlijkse vrijwilligersbarbecue: met 350 aanwezigen was het een supergezellige middag. Komende zondag organiseren we het Shinty familietoernooi, ook weer zo’n jaarlijks hoogtepunt. Een dag waarin gezelligheid centraal staat, leuk voor jong en oud, en met een actieve bijdrage van veel Shinty sponsoren. Als het weer ook nu weer meezit ....
 
Veel Shinty vrijwilligers werken in een rol die minder zichtbaar is, op de achtergrond, vaak al vele jaren. Een voorbeeld van zo’n stille kracht is Ronald Voogd. Al bijna vijftig jaar lid en nog steeds actief. En daarnaast doorlopend actief als vrijwilliger, vaak vele rollen tegelijk. Ronald heeft vele jaren zorggedragen voor keepersmaterialen, wat bijvoorbeeld inhield dat hij tijdens de zomervakantie wekenlang materiaal aan het repareren was. Die rol draagt Ronald over, maar gelukkig neemt hij een nieuwe uitdaging op zich: Ronald gaat zijn in het district Midden Nederland opgedane ervaring met arbitrage inzetten om onze Shinty arbitrage commissie te versterken.
 
Dit is mijn laatste "Van de voorzitter”. De bestuurstermijnen van Josje Thijssen, Michaela van Grinsven, Colette Codée en mijzelf zitten er alweer op, de tijd vliegt. Met Alexander Lanni (secretaris), Rosemarijn van Groningen (senioren), Stephanie Schimmel (communicatie & sponsoring) en Ido de Geus (voorzitter) krijgt Shinty vier sterke, nieuwe bestuurders erbij. Tijdens de ledenvergadering vindt de overdracht plaats. Met voldoening kijk ik terug op afgelopen jaren, het is genoegen om met een team leuke, actieve mensen voor een club als Shinty bestuurder te kunnen zijn. En met al die bestuurders en vele commissieleden hebben we mooie resultaten bereikt. De nieuwe accommodatie ligt er. Funkey, fithockey en Ghockey zijn opgestart. De jeugd en de jongste jeugd is zowel in de breedte als in de top versterkt. Senioren en veteranenhockey zit weer in de lift. De medische commissie is actief. De club is financieel gezond. En met beleidsterreinen als sportiviteit & respect, arbitrage en communicatie & sponsoring is goede voortgang gemaakt. Op deze en andere terreinen zal het nieuwe bestuur weer volgende stappen zetten, ik heb daar alle vertrouwen in. Veel succes daarbij!
 
André ten Damme
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]