header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Marjolein Hoogeveen en Ferdinand van Eijndhoven benoemd tot Lid van Verdienste!

Nieuws afbeelding 2-7-2016 Op de ALV van woensdag 29 juni is Marjolein Hoogeveen benoemd tot Lid van Verdienste. Marjolein heeft een écht Shinty hart. Ze is al vele jaren actief voor de club. Ze is 6 jaar bestuurslid geweest, waarvan 4 jaar als voorzitter. Als voorzitter van Shinty heeft ze samen met haar bestuur de club uit een financieel lastige periode getrokken. Dat gaf de ruimte om te kunnen investeren in de nieuwe watervelden. Ook het opleidingsplan voor de jeugd met betaalde krachten is in deze bestuursperiode neergezet. 
Na haar voorzitterschap heeft ze de TC Senioren een aantal jaren versterkt. Momenteel is ze wedstrijdsecretaris senioren en verantwoordelijk voor het indelen van de wedstrijden op de zondag en de bijbehorende scheidsrechters. Zelf fluit ze ook regelmatig wedstrijden en heeft ze als doel bondsscheidsrechter te worden. Marjolein hockeyt nog steeds fanatiek in Dames Veteranen A. Meer dan genoeg redenen om haar te benoemen tot Lid van Verdienste van Shinty!

Ook Ferdinand van Eijndhoven is benoemd tot Lid van Verdienste. Ferdinand is al jaren actief op Shinty in vele hoedanigheden. Van coach van diverse teams tot lijncoordinator in de TC Jeugd. Hij heeft de sponsorcommissie nieuw leven in geblazen en vele nieuwe sponsoren aangetrokken. Ook is hij nauw betrokken geweest bij het opzetten van de Club van 100. Ferdinand heeft menig uurtje op Shinty doorgebracht met diverse hand en spandiensten. Van het ophangen van sponsorborden tot het timmeren van omheiningen. Ook heeft hij geholpen bij het opzetten van het huidige Heren 1 en VL-team. Hij was een van de organisatoren van het Wasser Feld Fest en de veiling voor de watervelden. Ferdinand hockeyt actief in Heren Veteranen B (in het nieuwe seizoen het VL-team). Kortom: een terecht Lid van Verdienste! 
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]