header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 7-7-2016 Beste Shinty leden,

Ik heb er zin in! De laatste paar weken is mij weer eens duidelijk geworden dat Shinty een bruisende vereniging is met heel veel actieve leden. Veel nieuwe teams zijn zich alweer enthousiast aan het voorbereiden voor het nieuwe seizoen. Er ging de afgelopen weken geen dag voorbij of er was wel een oefenwedstrijd op Shinty. Gaaf om te zien hoeveel energie er los komt als mensen aan een nieuwe klus beginnen. Dat geldt zeker ook voor mijzelf. Sinds vorige week ben ik de nieuwe voorzitter van Shinty en ik heb er veel zin in om Shinty nóg beter, leuker en mooier te maken dan dat het nu al is. 

Zo kijk ik met gepaste trots terug op een zeer geslaagd familietoernooi. Ondanks de plaatselijke regenbui zag ik alleen maar vrolijke gezichten. Uit gesprekken met andere verenigingen verneem ik dat het best bijzonder is om op een regenachtige dag een compleet toernooi te organiseren voor ruim 300 mensen. Nogmaals mijn complimenten voor de organisatie, want dit is zeker geen eenvoudige klus. Behalve hockeyen kon iedereen op die dag eveneens genieten van allerlei lekkere happen van enkele lokale ondernemers die tevens sponsor zijn. De lekkere kaasjes en snacks van 'Minne & Dixy' en de gevarieerde barbecue van 'de Heeren van Driebergen' smaakten erg goed. 
Op diezelfde dag werd ook het nieuwe contract met hoofdsponsor ABN AMRO ondertekend. Hun financiële steun is natuurlijk heel belangrijk. Ook goed om te melden dat ABN AMRO het contract met Shinty graag wilde verlengen, omdat ze Shinty een echte familieclub vinden en ze ervaren bij ons een gezonde combinatie van ambitie en gezelligheid. 

Vorige week was de ALV waar André, Josje, Colette en Mick afscheid namen als bestuurslid. Ook van deze plek wil ik hen nogmaals bedanken voor hun enorme inzet en alles wat ze hebben bereikt. Mede dankzij hen heeft Shinty opnieuw grote stappen vooruit gezet. Hulde! Voorafgaand aan de ALV hield Laurens Hendrikx een erg leuk praatje over fluiten op hoofdklasse niveau. Hij had veel nuttige tips en zijn enthousiasme werkte erg inspirerend. Ik kan zelf dan ook niet wachten om komend seizoen weer een paar wedstrijden te fluiten. Erg fijn om te weten dat we een topper als Laurens in ons midden hebben en ik hoop dat hij ons kan ondersteunen om enthousiaste scheidsrechters verder te helpen. Want op het gebied van arbitrage is de afgelopen jaren al veel verbeterd, maar we moeten blijven investeren. 

Zoals gezegd, ik heb er veel zin in en dat geldt ook voor het voltallige bestuur. We beseffen dat op een vereniging van 1000 leden er af en toe meningsverschillen en discussies zullen zijn. Dat hoort erbij. Wat ik persoonlijk belangrijk vind, is dat we ook op lastige momenten met elkaar in gesprek blijven en dat we niet "over mensen" praten, maar "met mensen". Zolang we eerlijk zijn en elkaar met respect behandelen, heb ik er alle vertrouwen in dat we ook de meest pittige discussies tot een goed einde kunnen brengen. 

Fijne vakantie iedereen en tot in augustus! 

Ido
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]