header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Help de Speelweek!

Nieuws afbeelding 6-7-2016 Elk jaar bruist het Driebergse Seminarie terrein met ruim 800 Driebergse basisschoolkinderen. In de laatste week van hun vakantie kunnen zij tal van sportieve en creatieve activiteiten doen tijdens de Speelweek. Ruim 800 kinderen komen er gedurende deze week naar de Speelweek. Ook dit jaar staan meer dan 100 vrijwilligers klaar om de 48e editie van de Speelweek tot een succes te maken. Maar de Speelweek ‘vergrijst’ en daarom zijn ze hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers!

Shinty is gevraagd door de Speelweek om als een van de ambassadeurs naar buiten te treden om via hun leden en hun netwerk de Speelweek te helpen. Vandaar deze oproep.
Als vrijwilliger bij de Speelweek kun je iets betekenen voor de jongste generatie van Driebergen. Kom helpen tijdens de week bij een van de activiteiten of zet jouw (professionele) talent in voor de kinderen of voor de vrijwilligers door het jaar heen!
 
De komende tijd komen er bij de Speelweek ook Bestuursfuncties en Coördinatoren posten vrij. Wil je meer informatie over de Speelweek en/of vrijwilligerswerk. Stel je vraag aan Alexander Lanni, dan brengt hij je in contact met Caroline van Veen, de voorzitter. Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen via [email protected] 

Wanneer je agenda te vol is, maar je de Speelweek wel wilt steunen, zijn ze ook erg blij met een donatie. Elk bedrag, groot of klein is welkom op IBAN-rekeningnummer: NL 22 RABO 0104249439 ten name van Stichting Jeugd Rekreatie Driebergen.

www.speelweek.nl
15 t/m 19 augustus 2016
Thema: ‘Olympische Spelen’
Seminarieterrein, Driebergen
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]