header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Scheids bedankt! Kom naar een spelregelcafé!

Nieuws afbeelding 8-7-2016 "Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd.Week in week uit staan scheidsrechters op het veld zodat spelers lekker hun wedstrijden kunnen spelen. Daar mogen we de scheidsrechters best weleens voor bedanken.  

De KNHB doet daarom mee aan de Week van de Scheidsrechter (3-11 oktober). Dit betekent dat in het hele land op 60 verenigingen in september  spelregelcafés worden georganiseerd om alle scheidsrechters in het zonnetje te zetten en hen voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Vanaf het seizoen 2016-2017 wijzigen namelijk weer enkele spelregels. 

Tijdens het spelregelcafé wordt aandacht besteed aan deze nieuwe, maar ook aan de bestaande spelregels. Ieder café wordt geleid door een top bondsscheidsrechter die alle vragen beantwoordt zodat iedereen met een voorsprong het nieuwe seizoen in gaat.

Dus fluit je wedstrijden, ben je aanvoerder, trainer/coach of een geïnteresseerde ouder? Meld je dan hier aan voor een spelregelcafé!

Bij aanmelding kun je kiezen uit de verschillende data/cafés bij jou in de buurt!
Tijd: 19.30-21.30 uur. De aanwezige scheidsrechters worden extra bedankt voor het fluiten en ontvangen een handige en leuke scheidsrechters gadget.

Klik hier voor meer informatie over het spelregelcafé van de KNHB.
Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Sportief weekend!

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]