header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 9-9-2016 Beste leden,

Als ik dit schrijf, staat de competitie op het punt van beginnen. Dit weekend spelen de meeste teams hun eerste wedstrijden en zullen we zien of de trainingsarbeid van deze zomer tot mooie resultaten gaat leiden. Zowel op zaterdag als op zondag staan er spannende wedstrijden op het programma en ik moedig iedereen aan om dit weekend naar Shinty te komen en de teams aan te moedigen. Het wordt mooi hockeyweer en op zondagmiddag is de eerste Thé Dansant van dit seizoen. Kortom: zon, hockey en gezelligheid!

Dat brengt me bij een serieus punt. Gezelligheid en (beperkt) alcoholgebruik gaan hand in hand. In dat kader wil ik iedereen wijzen op het alcoholbeleid binnen Shinty. Dat beleid is heel eenvoudig: onder de 18 jaar geen druppel alcohol! Dat betekent dat we aan kinderen onder 18 jaar geen bier of wijn verkopen en dat we aan iedereen onder 25 jaar een ID vragen. Maar dit betekent ook dat volwassenen geen drank mogen geven aan kinderen onder de 18 jaar. Ik roep u allen op om hier goed op te letten. Dit is niet alleen de verantwoordelijkheid van het barpersoneel of het bestuur, maar van iedereen op Shinty! Op die manier houden we het voor iedereen gezellig. 

En dat het gezellig kan zijn op Shinty weten we. Komend seizoen belooft trouwens extra gezellig te worden, omdat we ons 11e lustrum gaan vieren. We willen meerdere leuke evenementen organiseren voor de jeugd en voor volwassenen. We zijn nog op zoek naar mensen die ons hierbij willen helpen. Vind je het leuk om een feestje te organiseren? Meld je dan bij mij ([email protected]).

Rest mij om iedereen een geweldige start van het seizoen te wensen en tot ziens langs de velden!

Ido de Geus 
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]