header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 26-10-2016

Het eerste deel van de competitie zit erop en alle teams weten nu waar ze staan in de poule. Voor een enkel team is het misschien wat teleurstellend, voor een ander team juist boven verwachting. In het bijzonder wil ik de meiden van MD1 noemen. Zij hebben deze zomer behoorlijk wat kwaliteit ingeleverd, nadat vier meisjes voor andere verenigingen hebben gekozen. Desondanks hebben ze hun voorcompetitie gewonnen en wisten ze in de play-offs de tweede ronde te bereiken. Daar hebben ze na een bloedstollende wedstrijd en shoot-outs uiteindelijk het hoofd moeten buigen voor Schaerweijde. Een hele goede prestatie en complimenten voor Jurriaan en zijn meiden. Ik ben fan van jullie!


Daarnaast wil ik hier ook graag Jong Heren 1 (HJ1) noemen. In een zeer sterke poule staan ze op een gedeelde tweede plaats; erg knap! Naast dat het sportief goed gaat hebben ze ook het alcoholbeleid ter harte genomen. Ze hebben binnen het team afgesproken dat het hele team na de wedstrijd geen bier drinkt totdat het jongste teamlid 18 is geworden. Wat mij betreft een zeer sympathieke manier om hier mee om te gaan en die getuigt van een echte teamgeest.


Dan wil ik iedereen wijzen op het komende lustrum. Verderop in deze Scoop en op de website staan alle evenement genoemd. Met name het gala in januari en de jeugddag in mei beloven hoogtepunten te worden.  Maar we beginnen met een feestelijk weekend in november, met op 18 november een receptie gevolgd door een spectaculaire wedstrijd tussen het huidige Heren 1 en het Heren 1 van enkele jaren terug. Op zondagmiddag 20 november is een speciale Thé Dansant met live muziek. Zet deze data dus in je agenda, want dit wil je zeker niet missen! 


Tot slot nog dit. Als bestuur hebben we afgelopen weken ook niet stil gezeten. Zo hebben we nagedacht over wat we belangrijk vinden voor Shinty en wat we de komende jaren willen bereiken. Op de ALV van 30 november gaan we onze idee├źn toelichten en willen we graag input bij de leden ophalen. We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk leden meedenken en suggesties aandragen, omdat de plannen daar alleen maar beter van worden. Verdere informatie hierover volgt later. 


Rest mij om iedereen weer heel veel hockeyplezier toe te wensen en tot ziens langs de velden!


Ido 

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]