header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd

Shinty meisjes F1 in de BoskabouterMiniCompetitie

Nieuws afbeelding 6-11-2016

Vanochtend speelden 6 meisjesteams hun allereerste hockeywedstrijd in de KabouterMiniCompetitie. Ruim 40 meisjes van Shinty stonden vanochtend in hun clubtenue met daaronder kleding om hen warm te houden. Want wat was het koud en nat op de 12 veldjes die voor ze klaarstonden bij HC Houten. Het enthousiasme van de jongste Shintyleden en hun coaches en spelbegeleiders was er niet minder om. Eerst warmlopen met op de achtergrond een regenboog . Om vervolgens 3 tegen 3 te spelen en na de fruitpauze wisselden ze van tegenstander. Zo werd de ene wedstrijd gewonnen en de volgende helaas verloren.

 

Dit jaar spelen voor het eerst de F1(voorheen jojo’s) ingedeeld in teams en in clubtenue! De kinderen leren zo alvast hoe het is om met een team te spelen. En deze ervaring sluit perfect aan op de competitie van de F2 volgend jaar. De club speelt hiermee in op verzoeken van ouders en kinderen voor het spelen van wedstrijden/toernooitjes. En aan alle blije gezichten te zien vanochtend is het nu al een groot succes!

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]