header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 23-11-2016
Bij deze wil ik alle leden uitnodigen om naar de komende ALV te komen. De afgelopen maanden hebben we als bestuur nagedacht over waar we de komende jaren met onze mooie vereniging naar toe willen. Er gaan al veel dingen goed, maar er zijn ook veel zaken die beter kunnen. Met andere woorden: hoe willen we dat in 2020 Shinty er voor staat? Op de ALV zullen we onze ideeën presenteren, maar we willen ook graag horen hoe jij er over denkt.

- Moeten we meer investeren in onze topteams of zijn het juist de breedteteams die extra aandacht verdienen? 
- Gaan we veld 3 op termijn vervangen door een nieuw zandveld of willen we daar ook (semi-)water?
- Willen we dat de vereniging meer gebruik gaat maken van betaalde krachten of blijven we steunen op een grote groep vrijwilligers?
- Hoe zorgen we ervoor dat voldoende jonge kinderen voor Shinty blijven kiezen?

Dit zijn voorbeelden van vragen die we onszelf als bestuur hebben gesteld en waar we ook graag jouw mening over horen. Wil jij invloed hebben op waar we met Shinty naar toe gaan? Kom dan volgende week woensdag naar de ALV. Het wordt geen saaie vertoning, maar een interactieve sessie waarbij iedereen de kans krijgt om zijn of haar mening te geven. Neem daarvoor wel je smartphone mee om mee te kunnen doen! Met enkele prikkelende stellingen gaan we de meningen peilen en de discussie op gang helpen. 

Uit de vele gesprekjes die ik de afgelopen maanden heb gevoerd, maak ik op dat veel leden betrokken willen zijn bij de toekomst van Shinty. Ik vind het belangrijk dat het niet bij borrelpraat blijft, maar dat we er actief mee aan de gang gaan. Met behulp van jouw input kunnen wij onze plannen verder aanscherpen en concreter maken. Dit moet leiden tot een meerjarenplan dat breed gedragen is en waar we met z’n allen onze schouders onder kunnen gaan zetten!

Tot woensdag de 30e! 

Ido de Geus
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]