header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 19-12-2016 Het jaar 2016 zit er bijna op. De winterstop is ingegaan en de meeste teams spelen inmiddels in de zaal. Het was voor de zaalhockeycommissie weer een hele uitdaging om voldoende zaalruimte te regelen. Ik heb grote waardering voor de leden van deze commissie, want dit is best een ingewikkelde en ondankbare klus. We krijgen namelijk altijd minder zaaluren dan dat we zouden willen. Dit is trouwens iets wat in heel Nederland speelt. Qua aantallen is zaalhockey inmiddels de tweede (!) zaalsport van Nederland, maar qua zaalhuur gaan de traditionele zaalsporten altijd voor. Vandaar dat enkele verenigingen hun eigen blaashallen opzetten. Iets wat voor Shinty helaas financieel niet haalbaar is.

Eind november was mijn eerste ALV  als voorzitter en ik kijk er met tevredenheid op terug. Met een kleine veertig mensen hebben we een goede discussie gevoerd over de toekomstplannen voor onze vereniging. Op veel onderwerpen zijn we op het hoofdlijnen allemaal met elkaar eens. Bijvoorbeeld dat we vooral een familieclub zijn, waarin de inzet van vrijwilligers een belangrijke rol moet blijven spelen. Daarnaast zijn er uiteraard ook onderwerpen waar de meningen meer uiteen lopen en waar we als bestuur keuzes moeten gaan maken. Ik bedank iedereen die naar de ALV is gekomen voor jullie input. Met jullie hulp kunnen we onze plannen aanscherpen en begin volgend jaar zullen we onze idee├źn presenteren.

Het eerste grote evenement van het nieuwe jaar is uiteraard het lustrumgala op 21 januari. Het belooft een geweldig feest te worden. Het hele clubgebouw wordt voor de gelegenheid veranderd in een sjieke feestlocatie. Voor iedereen die nog geen kaarten heeft, bestel zo snel mogelijk kaarten! De capaciteit is beperkt en op = op! Kaarten bestellen kan eenvoudig via een mailtje naar [email protected]. Zeker doen!

Rest mij om iedereen hele fijne feestdagen te wensen en een zeer succesvol 2017! 

Ido de Geus
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]