header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 20-2-2017 Als ik dit schrijf hebben de laatste teams hun zaalwedstrijden gespeeld. Zaalhockey groeit op dit moment erg hard, wat betekent dat alle zalen in de regio ingezet moeten worden om de enorme hoeveelheid wedstrijden te faciliteren. Scherpenzeel, Barneveld, Leersum, Nijkerk: ja, tijdens het zaalseizoen kom je nog eens ergens. 

En Shinty heeft het in de zaal goed gedaan. Er waren al vijf teams kampioen en vanochtend was ik getuige van een zinderende wedstrijd, waarin ook JC12 zich bij het rijtje kampioenen heeft gevoegd. Later vandaag werd ook JC2 nog kampioen. Wat een weelde! Alle kampioenen gefeliciteerd! 

Ook wil ik de vrijwilligers van de zaalhockeycommissie bedanken voor al hun inspanningen. Mede dankzij jullie was het een succesvol zaalhockeyseizoen!

Naast deze goede prestaties wil ook graag vermelden dat Shinty spelers het hele zaalseizoen 'slechts' twee kaarten gekregen. Eigenlijk nog steeds twee kaarten te veel, maar het laat wel zien dat we qua sportiviteit op de goede weg zijn. Laten we deze lijn doorzetten naar de tweede helft van het veldseizoen.

Na de krokusvakantie barst het allemaal weer los op de velden bij Shinty. Na de dorpen in de regio is het wel weer leuk om elkaar op onze eigen club te ontmoeten. Tijdens de winterstop is het clubhuis op twee plekken grondig aangepakt. De bar is verbouwd, zodat die weer aan alle eisen voldoet en de toiletten zijn onderhanden genomen. Kom dus gauw een keer kijken!

En er zijn genoeg redenen om naar Shinty te komen. Naast mooie wedstrijden, staat het komende voorjaar bol van de leuke activiteiten voor jong en oud. Een hoogtepunt worden de Lustrum Jeugddagen rond Hemelvaart. Op Hemelvaartsdag (25 mei) is er een feestelijke dag voor alle jongste jeugd en de D en C Jeugd. De vrijdag erna zijn de A en B jeugd aan de beurt. Zet deze dagen dus in de agenda. Het worden twee fantastische dagen!

Uiteraard zijn er ook de bekende jaarlijkse evenementen, zoals de vrijwilligersbarbecue en het familietoernooi. Koert van der Vleuten zal als nieuwe voorzitter van de evenementencommissie deze feesten in goede banen gaan leiden. Ik ben heel blij dat Koert dit gaat oppakken en wens hem en zijn team veel succes.

Tot slot moet ik natuurlijk ook even terugkijken naar het spetterende lustrumgala. Wat een geweldig feest! Enige minpuntje was dat het te kort duurde. Bij deze nogmaals mijn complimenten voor de galacommissie, én voor Monique Bouter en Christel Nagel, die het clubhuis hadden omgetoverd tot een geweldige feestlocatie. 

Nogmaals bedankt allemaal! Iedereen een fijne krokusvakantie en tot langs de velden.

Ido de Geus
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]