header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

De nieuwe website is LIVE!

Nieuws afbeelding 15-3-2017 Eindelijk is het zover! De nieuwe website is LIVE! We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij! De website heeft een heel nieuwe look & feel met een prominente plek voor foto’s. De website is veel overzichtelijker, informatie is eenvoudig terug te vinden.   

Responsive
De website is nu ook goed te lezen op je telefoon en iPad. Je kunt nieuwsberichten direct doorplaatsen op je eigen Facebook of Twitter account.  

Elk team een pagina
Elk team heeft een eigen pagina gekregen waar je onder meer de stand, het wedstrijdprogramma en de uitslagen van je team kunt vinden. Ook kun je op de teampagina een verslag van je wedstrijd plaatsen. Dit kan via de inlogpagina, rechts bovenaan de pagina, kies onder het tabblad ‘Team’ voor ‘Verslag invoeren’. De coach kan via de inlogpagina een teamfoto uploaden. DJ1 heeft dit al gedaan!

Update informatie
De afgelopen weken zijn we druk geweest met het overzetten en updaten van alle content en het testen van de website. De komende weken gebruiken we om de website ‘live’ te testen. Klopt alle informatie, staan de ‘knoppen’ op de juiste plek, werken alle linkjes goed? Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Laat het ons weten als er dingen niet kloppen of niet goed werken, via [email protected].  

Foto’s
We zijn (altijd) op zoek naar mooie actie- of teamfoto’s voor de website. Heb je een leuke foto (bij voorkeur landscape en groter dan 1 mb), mail hem naar [email protected].  

We wensen je veel kijk- en leesplezier! 


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]