header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Vertrek Michael Löwentha

Nieuws afbeelding 23-3-2017 Michiel van de Meer heeft aangegeven dat hij Shinty na ruim vijf jaar als Technisch Manager Jeugd gaat verlaten. Hij heeft een nieuwe uitdaging bij hockeyclub Houten gevonden. Michiel vertrekt per 1 september 2017 wat ons voldoende tijd geeft om een goede opvolger voor hem te vinden. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Michiel heeft het jeugdhockey bij Shinty organisatorisch en inhoudelijk op de kaart gezet. Hij is de architect van onze jeugdopleiding. Daar zijn we hem zeer dankbaar voor! We zullen hem missen langs de velden. We wensen hem alvast heel veel succes in zijn nieuwe functie!  

Hier volgt een bericht van Michiel: 

Beste leden, 

Van 1 augustus 2012 tot heden heb ik met veel enthousiasme als Technisch Manager Jeugd mogen werken bij Shinty. In de afgelopen vijf jaar is er hard gewerkt aan o.a. de jeugdopleiding. Het jeugdopleidingsplan, de trainersopleidingen en beleidstukken zijn geschreven of aangepast. Er zijn trainers op alle jeugdteams en de sfeer binnen Shinty is fantastisch. Iedereen heeft daar zijn steentje aan bijgedragen. Van vrijwilligers, coaches, trainers, TC tot aan het bestuur. 

Maar na vijf interessante en uitdagende jaren stop ik, aan het einde van het huidige seizoen 2016-2017, als Technisch Manager bij Shinty. Een nieuwe uitdaging heeft mij dit doen besluiten.  

Shinty gaat zich verder ontwikkelen de komende jaren en heeft een mooie toekomst. Mijn dankwoord is aan jullie allemaal en wellicht tot snel langs de lijn of op het veld.  

Met sportieve groet,
Michiel van der Meer


Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]