header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Wie wordt de nieuwe technisch manager van Shinty?

Nieuws afbeelding 15-4-2017
Shinty is voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe technische manager! Heb jij belangstelling voor deze rol binnen onze mooie club? Of ken jij iemand die interesse heeft in deze functie? Lees hieronder het uitgebreide functieprofiel of neem contact op met Alexander Lanni, telefoon 06-51426336. Belangstellenden kunnen vóór 20 april a.s. een korte motivatiemail met CV sturen naar [email protected].

De Driebergse Mixed Hockey Club Shinty is op zoek naar een

Technisch Manager (32 uur)

DMHC Shinty is een familieclub met ambitie waar meer dan 1.000 leden hockeyen, waarvan ongeveer 800 jeugdleden en daarmee de grootste sportvereniging van de Utrechtse Heuvelrug. Wekelijks spelen er 50 jeugdteams, een G-hockeyteam, een groep van 40 Funkey-hockeyers, 7 (jong) seniorenteams, 7 veteranenteams, twee Trimhockeygroepen en een Fithockeygroep op onze velden. Bij onze hockeyclub kan ieder lid op zijn of haar niveau hockey spelen. We gaan met elkaar voor het beste resultaat. Sportiviteit, respect voor elkaar en vooral plezier staan daarbij voorop! 

Shinty vindt een professionele organisatie belangrijk waarbij open naar elkaar zijn, een stabiele financiële basis en sportiviteit & respect de pijlers zijn van onze club. Wij werken aan de ontwikkeling van zowel de top- als de breedte teams. En verbinding van de jongste jeugd tot aan de senioren. Daar is de afgelopen jaren een opleidingsplan voor opgesteld. De komende periode willen we hier vervolg aan geven door te investeren in de kwaliteit en professionaliteit van onze trainers en coaches.  

Functie-omschrijving
Je richt je als Technisch Manager primair op het verbeteren van het hockeyniveau voor àlle leden waarbij het grootste aandachtsgebied de jeugd zal zijn. Daarbij heb je de opdracht de hockeytechnische zaken binnen Shinty verder vorm te geven. Als Technisch Manager zorg je daarbij voor een optimale communicatie binnen de club met verschillende belanghebbenden zoals bestuur, trainers, coaches, ouders en scheidsrechters. Je bent voortdurend op zoek naar de optimale ontwikkeling en professionalisering van de club. Shinty heeft behoefte aan een Technisch Manager die zichtbaar is, stimuleert, motiveert en aanstuurt. We zoeken een echte people manager, hockeyfanaat, verbinder en vernieuwer. Kortom: het gezicht van onze club, die Shinty verder wil brengen! 

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden
·   (Eind)verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch beleid waarbij je een belangrijke rol hebt als kwaliteitsbewaker van de hockeyactiviteiten van de club.
·   Aansturing van het technisch kader (1 Technisch Coördinator, trainers en coaches). 
·   Ondersteunen van de Technisch Lijncoördinatoren. 
·   Trainers en coaches werven, opleiden en begeleiden.
·   Doorvertalen van nieuwste ontwikkelingen en trainingsmethoden binnen de hockeysport.
·   (Door)ontwikkelen opleidingsplan en technisch beleid.
·   Maken van trainingsroosters en organiseren van bijeenkomsten.
·   Opstellen en op orde hebben van begroting.
·   Verder onderhoudt de Technisch Manager een relatie met de KNHB op hockeytechnisch gebied. 

Functie-eisen
·   Afgeronde TM-4 opleiding met werkervaring.
·   Aantoonbare successen als trainer, coach en/of hockeyer.
·   Je bent een coachend leider.
·   Sociaal sterk ontwikkeld.
·   Een goed hockeynetwerk.
·   Flexibiliteit in aanwezigheid bij de club.
·   Goed organisatievermogen, kunnen plannen en delegeren 

Wat wij als Shinty bieden?!
·   Ruimte om te kunnen innoveren.
·   Een grote groep betrokken leden, trainers, vrijwilligers en ouders.
·   Een familieclub met ambitie.
·   Mogelijkheden om je verder persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. 

Heb je belangstelling? 
Stuur dan vóór 20 april a.s. een korte motivatiemail met je CV naar Alexander Lanni, [email protected]. Voor vragen kun je contact opnemen met Alexander Lanni, telefoon 06-51426336.


Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]