header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 18-4-2017 In de vorige Scoop meldden we dat Michiel van der Meer ons gaat verlaten. Heel jammer natuurlijk, maar als club moeten we weer verder. Inmiddels is dan ook de zoektocht naar een opvolger gestart. Samen met diverse mensen binnen Shinty hebben we nagedacht hoe de ideale Technisch Manager eruit zou moeten zien. Dit heeft geleid tot een profielschets en de vacaturetekst zoals die op de Shinty site staat. Best spannend en ik ben erg benieuwd wie er allemaal gaan reageren en of de ideale kandidaat er tussen zit. Mocht je zelf iemand kennen die hier voor geschikt zou zijn, schroom dan niet contact met het bestuur op te nemen. Alle reacties zijn welkom.

Afgelopen maand was er voor het eerst in lange tijd weer een C-feest op Shinty. Met name bij de meiden was het animo groot. De jongens waren nog wat verlegen, maar toen onze eigen huis-DJ Casper van Diepeningen de volumeknop vol open draaide, gingen ook zij volledig los op de dansvloer. Het feest was een groot succes en voor herhaling vatbaar. Zitten je kinderen volgend jaar in de C? Blokkeer dan alvast het eerste weekend in april, want een traditie is geboren!
 
Komend voorjaar komt er een belangrijke mijlpaal aan voor Shinty. Als alles goed gaat gaan we dan onze eerste CS+'ers verwelkomen op onze club. We hebben zes kandidaten en die gaan in mei of juni hun examen afleggen. Ik heb veel respect voor deze kandidaten, want een CS+'er wordt je niet zo maar. Het is een pittig traject en de lat ligt hoog. Het vraagt veel doorzettingsvermogen, discipline en zelfreflectie. Marjolein, Jan, Reinout, Raoul, Anouk en Saskia: heel veel succes met de laatste loodjes!

En er is meer goed nieuws van het arbitragefront. Komende woensdag doen 35 personen mee aan het scheidsrechtersexamen, waaronder 29 ouders. Dit betekent dus weer aanwas van onderaf en dat is heel belangrijk. Goede arbitrage is namelijk bepalend voor de speelvreugde en voor ouders een ideale manier om een bijdrage te leveren aan het hockeyplezier van hun kinderen. Mijn complimenten gaan uit naar Bart Molenaar die met zijn enorme inzet de arbitrage binnen Shinty naar een hoger plan tilt.

Dan staan de komende weken ook de selectietrainingen weer voor de deur. Altijd een spannende tijd voor kinderen en ouders. We doen er alles aan om het selectieproces zo eerlijk en transparant mogelijk te laten verlopen. Belangrijk hierbij is om te melden dat de selectietrainingen een momentopname zijn en slechts een onderdeel vormen van de totale beoordeling. De beoordelingen van de trainers en coaches gedurende het gehele seizoen tellen minstens zo zwaar mee. Ik wens alle kinderen veel succes en de personen die de selecties doen veel wijsheid toe.

De komende weken liggen de wedstrijden even stil vanwege de schoolvakanties, maar begin mei hoop ik u allen weer aan te treffen langs het veld. En natuurlijk bij de lustrumjeugddagen op 25 en 26 mei!

Ido de Geus
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]