header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter Jeugdbestuur

Nieuws afbeelding 25-5-2017 Dit keer een "van de voorzitter" van de andere voorzitter van Shinty. Namelijk van de voorzitter van het Jeugdbestuur.

Ik zal mezelf eerst even voorstellen: ik ben Bob Busser, ik ben 18 jaar, ik speel in JA1 en ik zit nu al 3 jaar in het Jeugdbestuur. De laatste 2 jaar ben ik voorzitter van het Jeugdbestuur geweest. Volgend jaar sta ik echter mijn voorzitterschap af, omdat ik dan in de senioren speel. Ik hoop dat ik in Heren 1 kom, maar ik weet natuurlijk niet of dat gaat lukken. Ik ga er in ieder geval wel hard mijn best voor doen.

Het Jeugdbestuur organiseert activiteiten voor de gehele jeugd. Zo hebben wij dit jaar een C-feest en twee A-feesten georganiseerd. Dat is erg leuk om te doen. We verzinnen een leuk thema, we regelen de kaartverkoop, de muziek en we veranderen het clubhuis in een echte feestlocatie. Wij helpen verder bij allerlei andere activiteiten voor de jeugd zoals: zwarte piet spelen en fluiten op het schoolhockeytoernooi. 

Het Jeugdbestuur bestaat uit ongeveer 6 leden uit de A en B-jeugd en elk jaar vragen wij weer nieuwe leden om een leuke groep van het Jeugdbestuur te maken. Al met al organiseert het Jeugdbestuur veel leuke activiteiten voor de jeugd (met behulp van het bestuur). Ik vond het erg leuk om te doen. Komende weken gaan we op zoek naar nieuwe enthousiaste leden die het leuk vinden om feestjes en andere activiteiten te organiseren.

Bob
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]