header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

PREPKAMP DMHC SHINTY 16 T/M 18 AUGUSTUS 2017

Nieuws afbeelding 13-7-2017

Optimaal voorbereiden op het nieuwe seizoen? DMHC Shinty organiseert samen met SportWays hockeykampen HET voorbereidingskamp voor alle E/D en C/B teams van Shinty! Onder leiding van het SportWays team zorgen de trainers van Shinty ervoor dat jullie 3 dagen lang extra hockeyvoorbereiding krijgen. Met 1 trainer per 8 spelers ligt de trainingsintensiteit hoog waardoor jij top voorbereid bent om het nieuwe seizoen te gaan knallen!

Info D & E Teams
Voor zowel de D & E teams zijn er iedere dag leuke en uitdagende clinics, gesplitst per categorie. Vanaf 9:00 uur zijn jullie welkom en er wordt gestart met een te gekke clinic. Na een lekkere lunch gaan jullie verder met het middagprogramma en eindigen jullie met een fantastisch Prep-Toernooi waarbij in gemixte teams leuke partijtjes worden gespeeld. Iedere dag wordt om 15:45 uur afgesloten met een truc van de dag! Wil jij hierbij zijn? Meld je aan via www.sportways.nl of klik hier voor meer informatie over het Prepkamp D&E. Mis het niet!

Info C & B Teams
Voor de C & B teams is er iedere middag een uitdagende clinic, gesplitst per leeftijdscategorie. De clinics zijn speciaal voor de C- en B-teams opgesteld, waarbij onder andere basistechnieken, scoren, verdedigen en speciale acties aan bod komen. Ook is er een te gek Prep-Toernooi waarbij in gemixte teams wedstrijden worden gespeeld. Zorg dat je klaar bent voor het seizoen en meld je aan via www.sportways.nl of klik hier voor meer informatie over het Prepkamp C&B.

 

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]