header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd

Indelingsprocedure Jongste Jeugd

Nieuws afbeelding 2-6-2017
De Technische Commissie Jongste Jeugd is druk bezig met het maken van de teamindeling voor seizoen 2017-2018. Graag brengen ze alle ouders van Jongste Jeugdleden op de hoogte van de door Shinty gehanteerde indelingsprocedure voor de Jongste Jeugd. 

Beste ouders van de jongste jeugdleden, 

Op dit moment is de Technische Commissie Jongste Jeugd druk bezig met het maken van een evenwichtige teamindeling voor het seizoen 2017-2018. Graag willen wij jullie op de hoogte brengen van de door Shinty gehanteerde indelingsprocedure voor de spelers in de jongste jeugd (F1 tot en met E8). Deze procedure vind je hier.

De definitieve teamindeling van de Jongste Jeugd voor het seizoen 2017-2018 zal bekend worden gemaakt op zondag 18 juni aanstaande. Zo kunnen de huidige teams het seizoen feestelijk afsluiten op de Slotdag voor de Jongste Jeugd op zaterdag 17 juni, zonder dat de gedachten dan al te veel uitgaan naar de nieuwe teams. 

Graag willen wij hierbij alvast, namens de gehele technische commissie, alle coaches en spelbegeleiders ontzettend bedanken voor de enorme inzet het afgelopen jaar! Ook de andere ouders en betrokkenen langs-de-lijn bedanken wij voor hun grote betrokkenheid. Dat maakt de sfeer op Shinty en maakt Shinty tot een bijzondere familieclub!

Mocht je een vraag willen stellen aan de Technische Commissie Jongste Jeugd of iets willen bespreken, dan kun je mailen naar [email protected]

Met sportieve groet, 

Martijn Maas
technische commissie jongste jeugd
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]