header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Afscheidsborrel Michiel van der Meer op woensdag 28 juni

Nieuws afbeelding 23-6-2017 Aan het einde van het seizoen gaat Michiel onze club na ruim vijf jaar als Technisch Manager Jeugd verlaten en gaat hij een nieuwe uitdaging aan bij hockeyclub Houten. Graag willen we Michiel bedanken voor zijn inzet van de afgelopen jaren. Hij heeft het jeugdhockey bij Shinty organisatorisch en inhoudelijk op de kaart gezet. 
Michiel is voor veel (Jeugd)leden, ouders van leden, trainers, coaches en andere betrokkenen een bekend gezicht op Shinty. Voorafgaand aan de ALV op 28 juni a.s. is er in ons clubhuis van 19.00 tot 20.00 uur de gelegenheid om met Michiel te proosten op zijn nieuwe uitdaging en hem te bedanken voor zijn jarenlange inzet.

Vind je het leuk om Michiel persoonlijk te bedanken en hem gedag te zeggen voordat hij begint aan zijn nieuwe uitdaging? Je bent van harte uitgenodigd! Uiteraard kun je aansluitend aanschuiven bij de ALV.

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]