header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 4-7-2017 Wat een geweldige dag was het afgelopen zondag! Het familietoernooi is voor mij altijd één van de hoogtepunten van het jaar. En dit jaar was geen uitzondering. De Evenementencommissie had alles uitstekend georganiseerd, met leuke wedstrijden, lekker eten en drinken en vrolijke muziek. Toen het weer ook nog meewerkte werd het een supergezellige dag voor jong en oud. Voor mij het ultieme bewijs van waar Shinty voor staat: een (h)echte familieclub waar iedereen met plezier hockeyt op zijn of haar eigen niveau.

Tijdens alle gezelligheid van het familietoernooi hebben de nieuwe shirtsponsors de contracten getekend. Dit betekent dat vanaf komend seizoen alle jongens en heren met "Restaurant Groenland” op de rug gaan spelen. De andere sponsor, "ASU Advies & Administratie”, verwisselt de brede mannenschouders voor de elegante damesruggen. We zijn uiteraard zeer blij dat deze sponsoren hun naam willen verbinden aan Shinty en ons daarmee financieel ondersteunen. Wil je binnenkort eens lekker (en verantwoord) uit eten, of heb je hulp nodig met de boekhouding? Denk dan aan deze sponsoren. De vriendelijke mensen van Restaurant Groenland en van ASU staan graag voor u klaar.

Vorige week was het de tijd van afscheid nemen en welkom heten. Voorafgaand aan die ALV was eerst de afscheidsborrel van Michiel van de Meer. Op het clubhuis werd Michiel overladen met cadeaus en hebben we hem bedankt voor de afgelopen vijf jaar. Dankzij hem heeft de jeugdopleiding een enorme impuls gekregen en staan we er nu heel goed voor. Vervolgens konden we in de ALV meteen zijn opvolger bekend maken. Michaël Löwenthal gaat het stokje van Michiel overnemen. Michaël is de huidige trainer/coach van Heren 1. We zijn bijzonder verheugd dat Michaël naast Heren 1 nu ook zijn tijd en energie in de jeugd van Shinty wil steken. Ik kijk enorm uit naar de samenwerking met Michaël.

Op de ALV zelf kijk ik met tevredenheid terug. De opkomst was met een kleine 40 leden weliswaar niet enorm groot, maar de aanwezigen waren zeer betrokken en hadden een goede inbreng. Dankzij hun vragen, opmerkingen en suggesties was het een constructieve avond. Dit is de besluitvorming ten goede gekomen. Dank hiervoor! Als resultaat van de ALV gaan we volgend jaar allemaal in hetzelfde uitshirt spelen (met sponsoren), komt er een apart tarief voor studenten en is de bijdrage voor zaalhockey weer in lijn met de kosten. Daarnaast hebben we de mogelijke samenwerking met HC Kromme Rijn besproken ten aanzien van een blaashal voor het zaalhockey.

Ik sluit af met iedereen een fijne vakantie toe te wensen. Daar kunnen we de batterij weer opladen voor wat een spectaculair nieuw seizoen belooft te worden. 

Tot in augustus! 

Ido de Geus
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]